Beskrivning

LIFESYSTEMS MOUNTAIN SUN CREAM SPF 50+

Volym: 100 ml

Rek butikspris: 230 kr

Lifesystems kärnuppgift är att skydda äventyrare och upptäcktsresande mot naturens element. Ständig forskning, regelbunden produktöversyn och vetenskaplig innovation har hållit Lifesystems produkter i spetsen för hälsoskydd inom outdoor och resa i över 20 år.

Kompromisslösa värderingar inom kvalitet och prestanda är inbyggda i varje Lifesystemsprodukt. Oavsett om du njuter av att se olika kulturer genom att resa världen över, eller om du förbereder dig för nästa expedition, så ska din hälsa och säkerhet aldrig tas för givet. Syftet med Lifesystems är att ge det grundläggande skydd som du behöver.

Effektiv svettresistent solkräm som går utmärkt att använda som läppsalva. Solskyddsklass SPF 50+ är lämplig för höga berg och i utsatta miljöer.

Lifesystems solkräm och läppsalva i ett håller absolut högsta kvalitet och som skyddar huden mot både UVA och UVB-strålar. Används med fördel på höga höjder där solen är extra stark, samt i närhet till snö och vatten där reflektionen är hög. Lifesystem utlovar upp till 8 h skydd med 5-star UVA-filter. 100 ml gör att den kan tas med i handbagaget så att du slipper tömma över i mindre flaskor.

Rekommenderad användning:

Applicera generöst på huden 30 minuter innan solexponering. Återapplicera varannan timme om du är befinner dig på höga höjder eller platser med hög luftfuktighet. Applicera direkt efter att du badat eller torkat dig med handduk.

Specifikation:

  • Skyddar mot UVB- och UVA-strålar
  • Svettresistent
  • Dermatologiskt testad
  • Parabenfri
  • Rekommenderas på höga höjder där solen är stark
  • Fungerar även som läppsalva
  • SPF50+
  • 100 ml

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 599920894

Visningar 251

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

solskyddskräm 50+, LIFESYSTEMS MOUNTAIN SUN CREAM SPF 50+ 100 ml

Pris

199 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 388 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?