Beskrivning

Ge dig in i en värld av superhjältar och spänning med The Incredibles till Xbox. Denna begagnade version av det actionfyllda spelet är det perfekta valet för fans av filmen och spelare som söker en rolig och underhållande spelupplevelse till ett överkomligt pris.

I The Incredibles tar spelaren rollen som medlemmarna i den legendariska superhjältefamiljen Parr när de kämpar mot ondskefulla skurkar för att rädda världen från undergång. Utforska en mängd olika nivåer och miljöer inspirerade av filmen, från stadsgator till hemliga baser, medan du använder varje familjemedlems unika krafter och färdigheter för att besegra fienderna.

Den begagnade versionen av The Incredibles till Xbox erbjuder en rad spännande uppdrag och utmaningar för spelaren att utforska och njuta av. Bekämpa skurkar, lösa pussel och rädda oskyldiga medborgare när du tar dig an farliga uppdrag och uppdrag.

Med färgglad grafik och dynamisk gameplay ger The Incredibles spelaren en spännande och actionfylld spelupplevelse som kastar dem rakt in i hjärtat av superhjälteäventyret. Upplev den spänning och glädje som kommer med att spela som dina favoritkaraktärer från filmen och hjälpa dem att rädda världen från ondska.

Oavsett om du är en fan av filmen eller bara letar efter ett roligt och underhållande spel att spela, kommer denna begagnade version av The Incredibles till Xbox att leverera timmar av spännande och minnesvärda spelglädje. Ge dig ut på äventyr med familjen Parr och upplev den spänning som bara The Incredibles kan erbjuda.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 628745274

Visningar 57

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

The Incredibles (Begagnad)

Pris

49 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?