Beskrivning

Shellshock: Nam '67 är ett intensivt tredjepersonsskjutarspel som tar spelaren med till Vietnamkrigets hemska och kaotiska stridsfält. Denna begagnade version till Xbox erbjuder spelare möjligheten att uppleva den brutala och verklighetstrogna krigsactionen till ett överkomligt pris.

I Shellshock: Nam '67 tar spelaren rollen som en ung amerikansk soldat som kämpar mot Vietcong och andra hot i de dödliga djunglerna i Vietnam. Spelet erbjuder en spännande kampanjläge där spelaren måste navigera genom farliga miljöer, utföra uppdrag och överleva strider mot en skoningslös fiende.

Denna begagnade disk för Xbox ger dig möjlighet att uppleva den råa och autentiska atmosfären i Vietnamkriget med Shellshock: Nam '67 till ett överkomligt pris. Oavsett om du är intresserad av krigsspel, militärhistoria eller bara letar efter en spännande och utmanande spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med sina imponerande grafik, realistiska ljud och intensiva stridsscener tar Shellshock: Nam '67 spelaren med på en resa genom en av de mest turbulenta perioderna i modern historia. Ge dig ut på strid, överlev kaoset och gör dig redo att uppleva krigets fasor med detta begagnade spel till Xbox.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektsnr 630114765

Visningar 44

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Shellshock Nam 67 (Begagnad)

Pris

99 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?