Beskrivning

Ge dig in i den futuristiska och intensiva krigföringen med Crysis 2 till Xbox 360. Denna begagnade titel tar spelaren med på en spännande och adrenalinfylld resa genom en värld som hotas av en utomjordisk invasion.

I Crysis 2 kliver spelaren in i rollen som en soldat som är utrustad med det senaste inom militär teknologi och måste kämpa för att överleva i en förändrad New York City. Med avancerade vapen och en nanodräkt som ger övernaturliga krafter, är spelaren den enda som kan stoppa de utomjordiska inkräktarna och rädda mänskligheten från förintelse.

Denna begagnade disk för Xbox 360 ger dig möjlighet att uppleva den spänning och intensitet som Crysis 2 har att erbjuda till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en fan av FPS-genren, science fiction eller bara letar efter en engagerande och fängslande spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med sina imponerande grafik, realistiska miljöer och spännande spelupplägg tar Crysis 2 till Xbox 360 spelaren på en resa genom en värld där mänsklighetens öde står på spel. Ge dig ut på striden, använd dina krafter och gör dig redo att bekämpa de utomjordiska hoten med detta begagnade spel till Xbox 360.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 629968066

Visningar 45

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Crysis 2 (Begagnad)

Pris

49 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?