Beskrivning

Fable II är en episk action-rollspelssaga som tar spelaren med på en oförglömlig resa genom Albion, en fantasivärld fylld av äventyr, magi och faror. Denna begagnade version till Xbox 360 erbjuder spelare en chans att utforska denna rika värld till ett överkomligt pris.

I Fable II kliver spelaren in i rollen som en hjälte vars öde är att forma Albions framtid. Genom sina val och handlingar kan spelaren forma karaktärens öde, bygga upp sitt rykte och påverka världen omkring sig. Med en gripande berättelse, karaktärsanpassning och ett levande, dynamiskt samhälle, är varje spelares upplevelse unik och personlig.

Denna begagnade disk för Xbox 360 ger dig möjlighet att utforska den fängslande världen i Fable II till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en fan av rollspel, fantasy eller bara letar efter en engagerande och djup spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med sina imponerande grafik, fängslande berättelse och mångsidiga spelupplägg tar Fable II till Xbox 360 spelaren på en resa genom en fantastisk värld där varje val kan påverka utgången av berättelsen. Ge dig ut på äventyr, utforska mystiska grottor och gör dig redo att bli en legend med detta begagnade spel till Xbox 360.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektsnr 629997556

Visningar 33

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Fable II (Begagnad)

Pris

49 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?