Beskrivning

Krigsstrategi.

----------

UNDER JULI (SEMESTERTIDER) LÄMNAS POST ENDAST IN VARANNAN DAG (TIS & TORSDAG KL 15) Så leveranstiderna tar varannan dag en dag extra att komma fram och informerar om detta nu i förtid.

BETALA DIREKT! -Vi kan inte hålla obetalda köp till fast pris (Köp Nu) eftersom alla varor ligger på 3 säljplatser! Auktioner du budat och vunnit är dock redan låsta till dig och betalas inom 3 dygn. Köp till utland behöver vänta på satt frakt efter att ni tryckt "köp nu" och skulle varan hinna säljas under tiden så återbetalar vi självklart omgående.

SKICK: Vi använder samma bild som tidigare vid samma utgåva men vid större förändringar i skick, klotter etc försöker vi ha koll att byta bild. Meddela oss gärna vad i skick som är viktigt för dig eftersom samlare är olika noga. Alla våra produkter hamnar i Traderas kategori "Begagnad" så när vi har Nya produkter så skriver vi "(Nytt)" i rubriken!

MANUAL/BOK: Om bok saknas i ett spelfodral där det normalt ingår så står det i rubriken och är redan prissänkt för saknad bok. Är fotot på bara ett spel utan förpackning så är det så det säljs och förpackning finns inte kvar. Spel till Ps5, Ps4, Ps-vita, Xbox one och Switch har sällan manual från början.

PAL/EUROPA: Alla våra spel till fastpris fungerar på din svenska konsol, vi jobbar bara med PAL, Europa spel.

ENGELSK TEXT: Spelet ska alltid vara på Engelska eller ibland Svenska när inte annat anges i annonsen och självklart är vi människor och missat detta enstaka gång men då återköper vi spelet.

KODER: Nedladdningsbara koder i spelet räknar vi med är förbrukade på alla begagnade spel.

GARANTI: 30 dagar! Vi hinner inte testa alla tusentals spel vi hanterar varje månad men lämnar garanti och vi slipar repiga skivor i skivslipmaskin och vi har reservkablar att posta etc.

RETURRÄTT: Öppet köp 14 dagar gäller på alla varor från oss, vid ångrat köp står kunden för båda frakterna men varukostnaden återbetalas. Varorna returneras i samma skick som vid leveransen.

SNABBA: Vi hör ständigt att vi har snabba leveranser även om det förekommer att systemet inte hänger med och en ny vara måste beställas från annat lager och tar någon extra dag.

BETYG: Vi har bästa service och 100% positiva betyg. Om något skulle uppstå så hör av er om vi behöver rätta till något. Inga negativa betyg accepteras utan att kontakta oss först då vi alltid rättar till missar med mottot kompis med kunden.

FRAKT & SAMFRAKT: Postnordavtal med bra priser på spårbart. Vid köp av spel eller mindre tillbehör till fastpris kostar frakten 49 kr, vi subventionerar de större köpen och formar om från Varubrev till paket utan merkostnad när det behövs. Vid köp av basenheter och större tillbehör till fastpris kostar paketfrakt 79:-. Det lönar sig i frakt att köpa mera per gång från oss. Får du inte till samfrakt i dina köp så betala varan med den högsta egna frakten och sedan väljer du avhämtning när du betalar resten.

Objektnr 562 302 483

Visningar 331

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

ATARI ST - Armada

Pris

99 kr

nostalgibutiken

Åkersberga, Sverige

5.0

nostalgibutiken

Företag

Toppsäljare

9 654 omdömen

Läs omdömen