nostalgibutiken

nostalgibutiken

|Samfrakt 1 dag

Om butiken

Åkersberga | Reg. June 2000

Hej och välkommen till Nostalgibutiken.

Vi driver webbshopen www.nostalgibutiken.com sedan 2014 och synkat vår webbshop med Tradera med samma lagersaldo. Ni träffar oss också i våra montrar på spelmässor över hela landet från Malmö till Skellefteå såsom Comic Con, Scifi world, Närcon, Retro Mania, Retrospelsmässan, Retro Gathering mm.

Välkomna till en gammal trogen spelbutik, ägaren Henrik öppnade första butiken 1994 och Tradera kontot är från 2000.

Infon nedan som även står på varje fast pris vara från oss:

Skick enligt foto, det förekommer att vi använder samma bild som tidigare men vid förändringar i skick, klotter etc så byter vi till en rättvis bild.

Om bok/manual saknas i ett spelfodral så står det i rubriken av varan och är redan prissänkt för saknad bok. Är fotot på bara ett spel utan förpackning så är det så det säljs och förpackning finns inte kvar.

Alla våra spel fungerar på din svenska konsol, vi jobbar bara med PAL, Europa spel.

Engelsk text i spelet ska det vara på alla våra spel när inte annat anges i rubriken och självklart är vi människor och missat detta enstaka gång men då återköper vi spelet.

Ingår nedladdningsbara koder i spelet kan dessa vara förbrukade på begagnade spel.

Garanti
30 dagar på allt begagnat, vi hinner inte testa alla tusentals spel vi hanterar varje månad men lämnar garanti och vi slipar repiga skivor i butiken och vi har reservkablar i butiken.

Returrätt / Öppet köp
14 dagar gäller på alla varor från oss, vid ångrat köp står kunden för båda frakterna men varukostnaden återbetalas. Varorna i samma skick som vid leveransen.

Vi är kända för snabba leveranser och bra service om något skulle uppstå så hör av er om vi behöver rätta till något.

Frakt och Samfrakt: Postnordavtal med bra priser och spårbart. Vid köp av spel eller mindre tillbehör kostar frakten 49:- oavsett hur många du beställer, vi subventionerar de större köpen och formar om från Varubrev
till paket utan merkostnad när det behövs. Vid köp av basenheter och större tillbehör kostar paketfrakt 75:-. Det lönar sig i frakt att köpa mera per gång från oss som det ska vara…

2 jun 16:30
10 kr0 bud
2 jun 16:29
10 kr0 bud
75 krKöp nu
99 krKöp nu
150 krKöp nu
150 krKöp nu
150 krKöp nu
199 krKöp nu
99 krKöp nu
99 krKöp nu
199 krKöp nu
10 krKöp nu
150 krKöp nu
150 krKöp nu
99 krKöp nu
99 krKöp nu
99 krKöp nu
99 krKöp nu