Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
En Warhammer-kriminalroman

En utredning av en försvunnen medlem av en förmögen familj leder provobservatorn Agusto Zidarov in i ett nät av lögner och faror mitt bland de kriminella kartellerna i Varangantua. När nätet sluter faller Zidarov längre ner i mörker som han kanske aldrig kommer tillbaka ifrån...

LÄS DET FÖR
Ta ett steg in i det 41:a årtusendets skumma undre värld genom ögonen på en lagman i en gigantisk stad vars undersökning leder honom in i mörker och fara.

BERÄTTELSEN

I den enorma staden Varangantua är livet billigt men misstag är dyra. När provokatorn Agusto Zidarov från stadens tillsynsmän anklagas för att ha lokaliserat den försvunna ättlingen till en rik familj, vet han mycket väl att chanserna att hitta honom vid liv är små. Människorna som kräver svar är dock mäktiga och hänsynslösa, och han är snart nedsänkt i en värld av kriminella karteller och företagskrigföring där till och med en tillsynsmans överlevnad är långt ifrån garanterad. När han följer bevisen djupare in i stadens mörka underliv, upptäcker han hemligheter som har hållits gömda av mäktiga händer. När nätet sluter sig om både honom och hans stenbrott, tvingas han konfrontera vilka åtgärder som vissa människor är villiga att vidta för att överleva...

Skrivet av Chris Wraight.


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 560785641

Visningar 432

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Bloodlines - Warhammer Crime Black Library Warhammer 40 000

Pris

99 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 937 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?