Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Imperialistiska observatörer har liknat elden från en Hellblaster Squad med den förbrännande kraften hos en stjärnflamma. Bolt efter bult av plasma svider över slagfältet; de som fångas i Hellblasters sikte utplånas snabbt, deras rustningar sprängs till aska och deras kött och ben till glödande fläckar. Även bepansrade stridsfordon reduceras snabbt till högar av metallisk slagg. Utplacerad vid rätt tidpunkt och vid rätt tidpunkt kan en enda Hellblaster Squad avtrubba det dånande anfallet av en bepansrad spjutspets, eller lägga ner även den mest titaniska utomjordiska djävulen.

Denna flerdelade plastsats innehåller de komponenter som krävs för att montera en uppsättning av 10 Primaris Hellblasters. Klädda i Mk X Tacticus kraftrustning undviker de de komplexa varianterna av krigsutrustning som många av deras stridsbröder bär, och föredrar istället att fokusera på och specialisera sig på en envapenspecialism – plasma.

Modellerna kan sättas ihop som antingen en 10-mannagrupp, en trupp på 9 Hellblasters med en sergeant eller 2 separata 5-mannalag, var och en med en egen sergeant. Hela truppen kan beväpnas med en mängd plasmavapen – det finns 10 plasmaförbränningsugnar inkluderade, med de komponenter som krävs för att förvandla någon av dem till en attackplasmaförbränningsugn eller tung plasmaförbränningsugn, beroende på vad du föredrar. Anfallsvarianterna och de tunga varianterna har alternativa munstycken, ammunitionsflaskor och olika kablar som fäster vapnet på Hellblasters ryggsäck. Det finns 4 förbränningsugnar som bärs snarare än riktas; du har möjlighet att beväpna 4 Hellblasters med plasmapistoler i andra handen.

Ett problem (vissa kallar det en bonus...) med plasmavapen är dess tendens att överhettas; det finns flera valfria komponenter som återspeglar detta. Tillval med bara huvudet med otäcka brännskador ingår för sergeanten, och det finns bioniska armar, vilket kraftigt innebär att lemmar förloras i plasmaolyckor. Det finns också gott om pistolhölster, relikvier, granatuppsättningar och renhetstätningar.

Primaris Hellblasters kommer som 250 komponenter och levereras med 10 Citadel 32mm runda baser och ett överföringsark.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektsnr 563886449

Visningar 2 085

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Primaris Hellblasters Space Marines Warhammer 40 000

Pris

385 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 916 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?