Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
De andliga ledarna för sina kapitel, kapellaner, är respektingivande krigarpräster som administrerar riter, bevarar ritualer och utför uråldriga ceremonier av initiering, upprättelse och förlossning som är lika viktiga för ett Space Marine Chapter som dess roll av heder eller skicklighet i vapen. Varje kapitel har sin egen kaplan, som agerar som ledare i både andakter och strid och näst efter kompaniets kapten i rang.

Denna flerdelade plastsats innehåller de delar som krävs för att montera en Primaris Chaplain. Iförd ikonisk kolsvart Mk X power pansar med unika greaves, slåss han häftigt med sin absolver bultpistol och crozius arcanum. Hans huvklädda casock ger honom en luft av olycksbådande intensitet, med massor av spikar, kedjor, dödskallar och renhetssälar runt omkring. Hans hjälm har en dödskalledesign och bröstplattan på hans rustning är modifierad för att porträttera en exponerad bröstkorg – en påminnelse om den dödlighet som hans fiender möter. Hans ryggsäck har en bifogad järngloria, vars 12 punkter träffande representerar de höga herrarna från Terra.

Primaris Chaplain kommer som 12 komponenter och levereras med en Citadel 40 mm rund bas. Satsen innehåller också ett Space Marines Character Transfer Sheet, som innehåller kapten, kapellan, bibliotekarie och löjtnant ikonografi.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektsnr 607781245

Visningar 500

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Primaris Chaplain Space Marines Warhammer 40 000

Pris

279 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 916 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?