Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
En avatar av Khaine är en inkarnerad uråldrig gudom - en brinnande skärva av Khaela Mensha Khaine, Aeldaris blodiga Gud. Väckt för strid, marscherar han genom fiendens eld utan att ta ett steg, skrattar grymt när hans vapen – den gråtande undergången – klyver kött och smakar på sina fienders blod för varje slag. Avatarens blotta närvaro framkallar ett skoningslöst raseri i Asuryani omkring honom, hans skräckinjagande aura utrotar rädsla eller tvekan till förmån för en nästan omättlig mordlust. I dessa ögonblick verkar Aeldari förvandlas till en vision av de härliga och fruktansvärda erövrarna som en gång styrde galaxen.

Detta kit bygger en avatar av Khaine, som kan konstrueras med ett urval av tre olika huvuden – en klassisk hjälm med plym och huvudbonad, ett mer martialiskt hjälm med ett utsmyckat vapen eller ett bar huvud med en vild man och flödande toppknut. Avatarens gudomliga vapen, Wailing Doom, kan också byggas i en av tre former – ett gigantiskt svärd, en ond yxa eller ett svepande spjut, var och en märkt med kraftfulla runor.

Detta set består av 53 plastkomponenter och levereras med 1x 80 mm Citadel rund bas. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel-färger


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 609715623

Visningar 302

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Warhammer 40 000 Avatar of Khaine 1 oversized miniature

Pris

669 kr
Annonsen är avslutad

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 006 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?