Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:

Neurogaunts smyger sig fram i sjudande massor, drivna av de parasitära neurocyterna som klänger sig fast på ryggen. Deras primära syfte är att skydda de synaptiska noddjuren som koordinerar invasionssvärmar, samtidigt som de projicerar deras kommandosignaler genom den bredare svärmen. Det är en uppgift de går tillväga för med mållös vildhet, hugg, biter och dör med sinneslös kraft.

Denna flerdelade plastsats bygger 11 Neurogaunts, inklusive en övervuxen Neurogaunt Nodebeast. Dessa konstiga, ögonlösa Tyranid-varelser gnager och kliar sig med nålskärpa klor och tänder och kanaliserar Hive Minds vilja genom sina puckelliknande ryggradssymbioter. Varje Neurogaunt har en annan scuttling pose, vilket uppmuntrar dig att översvämma slagfältet med en skittrande hord som överväldigar försvagade fiender och distraherar från större bestar.

Detta kit består av 24 plastkomponenter och kommer med 10 x Citadel 25 mm runda sexkantshålsbaser och en Citadel 28,5 mm rund sexkantshålsbas. Dessa push-fit miniatyrer kan monteras utan lim och levereras omålade – vi rekommenderar att du använder Citadel Color-färger.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektsnr 620017856

Visningar 233

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Neurogaunts Tyranids Warhammer 40 000

Pris

269 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 916 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?