Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Rikets riddare utgör huvuddelen av Bretonnias adel och dess väpnade styrka, och har stor respekt för både deras höga ställning och de gärningar de utförde för att uppnå den. Riddare Errant är emellertid de unga sönerna och döttrarna till bretonska adelsmän, djärva unga krigare som söker alla möjligheter att förtjäna sina sporrar enligt riddarkoden. Tungt bepansrade, monterade på fina stridshästar och samlade till en ostoppbar lansformation, har en laddning av bretonska riddare kraften att krossa fiendens horder som att tända under en skogsmans yxa.

Denna flerdelade plastsats bygger 12 monterade riddare av riket eller riddare Errant, djärva tunga kavalleri från kungariket Bretonnia. Varje riddare är en ädel krigare som bär en lans med ett mandat svärd vid bältet. De skyddas i strid av tunga rustningar och sköldar, och deras stridshästar är på samma sätt klädda i flytande barding. Detta kit ger alla kommandouppgraderingar du behöver – musiker, fanbärare och mästare – oavsett om du väljer att ställa upp dina riddare som en lans av 12 modeller eller två enheter om sex.

Du hittar en mängd olika hjälmförsedda huvuden, som toppas av heraldiska anordningar som anstår Riddare av Riket, såsom drakar, enhörningar och horn, eller dekorerade med strömmande band och andra gunstbetyg för Knights Errant. Satsen erbjuder också bara huvuden, lansställningar, riddardekorationer och hästhuvuden för att verkligen göra dina bretonska riddare personliga. Observera att hästhuvudena i detta kit är ett slumpmässigt urval och kan skilja sig från de som visas på bilden.

Detta kit innehåller 180 plastkomponenter, 12 x Citadel 30x60 mm rektangulära baser och ett bretonskt överföringsark som innehåller 176 högkvalitativa vattenrutschbanor.

Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 626925730

Visningar 471

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Knights of the Realm / Knights Errant The Old World Warhammer Fantasy

Pris

409 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 017 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?