Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Leman Russ Strike Tanks som ställs upp av Solar Auxilia är robusta pansarfordon, förstärkta med solar-mönster överlevnadssystem som tillåter både stridsvagn och besättning att arbeta under de tuffaste förhållanden. Squadrons of Strike Tanks används ofta för att utföra breda flankerande framryckningar, guidade av en Leman Russ Command Tank för att engagera en fiende i det exakta ögonblicket som kohortens infanterisektioner startar sitt eget anfall.

Denna flerdelade plastsats bygger en Solar Auxilia Leman Russ Strike Tank, en kraftfull tank i serien med en mångsidig laddning. Dess torn rymmer ett av fyra primära vapen – en stridskanon, tvinnade tunga lascannoner eller autokanoner, eller en långpipig Vanquisher-stridskanon med en koaxiell autokanon. Den har också ett skrovmonterat vapen - en tung bolter, lascannon, autokanon, multilaser eller tung flamer. Tornet och båda vapnen har limfri montering, så att du kan justera deras positioner mitt i spelet.

Satsen innehåller komponenter för att uppgradera din Leman Russ med en jägare-mördarmissil och schaktblad, och tornluckan kan byggas med stängda dörrar, eller öppnas för en Solar Auxilia-skytt med ett stiftmonterat vapen – en tung flamer, multi- laser eller tung stubb. Du hittar också massor av kosmetiska alternativ, såsom sigils, pansarlappar, en spotter och ett urval av besättningshuvuden.

Du kan alternativt använda det här kitet för att bygga en Leman Russ Command Tank, utrustad med en elektromagnetisk flare shield och en kognis-signum array för slagfältskommunikation och koordination.

Detta kit innehåller 163 plastkomponenter, samt ett Solar Auxilia Vehicle Transfer Sheet som innehåller 180 högkvalitativa vattenrutschbanor. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 629654580

Visningar 138

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Leman Russ Strike / Command Tank Solar Auxilia Horus Heresy Warhammer

Pris

429 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 963 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?