Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Aethon Heavy Sentinels är en vanlig syn bland raden av Solar Auxilia och lotsas oftast av grizzade veteraner som är skickliga på att identifiera viktiga fiendemål. Dessa robusta maskiner kan lätt passera tomma stationsinteriörer och förstörda stadslandskap, och bildar ofta den stift runt vilken många framgångsrika attacker på nära håll har svängt.

Denna flerdelade plastsats bygger en Aethon Heavy Sentinel, en bepansrad stridsrullator för Solar Auxilia. Sentinel kommer med en arsenal av tunga vapen, och kan beväpnas med en av sex ryggvapen - en volkite culverin, autokanon, tung förbränningsugn, lascannon, multi-laser eller en melta lans. Den har också parade ammunitionssystem på sina sidor – antingen ett Aethon-missilbatteri eller en uppsättning av fyra jakt-mördarmissiler.

Aethon Heavy Sentinels vapenfästen möjliggör limfri montering, så att du kan justera deras positioner mitt i spelet. Dess ben kan också sättas ihop i olika poser för att lägga till variation och karaktär till dina skvadroner – en äventyrlig hobbyman kan till och med ta bort pinnarna, för full ställbarhet på varje benled!

Detta kit består av 75 plastkomponenter, en Citadel 80 mm rund bas och en Solar Auxilia Vehicle Transfer Sheet som innehåller 180 högkvalitativa vattenrutschbanor. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 629655668

Visningar 102

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Aethon Heavy Sentinel Solar Auxilia Horus Heresy Warhammer

Pris

379 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 961 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?