Beskrivning

Ny produkt direkt från The Army Painter.

Information från The Army Painter:Detta premiumset ger dig 10 borrkronor och alla de olika borrstorlekar du kan önska dig.
10x borr
En mängd olika borrstorlekar möjliggör fler manipuleringsalternativ för dina arméer.
Inkluderar borr som passar perfekt med Army Painter Miniature & Model Magnets

Är du redo att släppa loss din kreativitet och ta dina miniatyrfigurer till nästa nivå?

Med Army Painter's Drill Bits har du alla borrstorlekar du behöver för att anpassa och göra dina plast-, harts- och metallmodeller och miniatyrfigurer verkligen unika, t.ex. genom att lägga till eller omplacera tillbehör, vapen, eller andra element.

Att ha ett mångsidigt utbud av borrbritter i din hobbyverktygssats är ett måste för alla seriösa hantverkare. Detta premiumset innehåller 10 borrkronor i borrstorlekar från 0,7 mm till 3,0 mm. Den ger dig alla de olika bitar du kan tänkas vilja ha – för att slutföra alla uppgifter som involverar miniatyrer, borra magneter på plats eller liknande.

Din hobbyborr är ett mångsidigt verktyg som, när det paras ihop med olika storlekar på hobbyborrkronor, blir din pålitliga följeslagare i jakten på perfektion. Den anpassar sig till dina kreativa behov, förbättrar din strukturella integritet och säkerställer att varje detalj utförs med precision.

Med en borrbitssats kan du göra alla typer av modifieringar av din miniatyr. Mindre borr, som borstar med fin spets, är idealiska för intrikat arbete. De gör att du kan skapa exakta hål för fina detaljer som vapenpipor eller små tillbehör. Omvänt är större borrkronor perfekta för mer omfattande förändringar, som att flytta lemmar eller lägga till strukturella element. Att ha en mängd olika borrstorlekar säkerställer att din hobbyborr anpassar sig till ditt projekts unika krav.

Army Painter-borrkronorna för din hobbyborr, handborr eller dess korrekta namn, Pin Vise, erbjuder dig mångsidighet och precision för montering, anpassning och finputsning. Så, utrusta dig själv med en rad olika storlekar på hobbyborr och ge dig ut på din resa med miniatyrmodellering och figursammansättning med förtroende för att ingen detalj är för liten eller modifiering för ambitiös för din konstnärliga vision.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 633 723 285

Visningar 236

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Drill Bits The Army Painter

Pris

109 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 333 omdömen

Läs omdömen