Beskrivning

Ny produkt direkt från Warlord Games.

Information från Warlord Games:
Få sevärdheter är så fantastiska som en 1600-talsbattalia som utarbetats i alla sina led, i väntan på ordern att göra strid. Trummor slår ut kommandon, officerare håller upprörande tal och modiga fänriker viftar med regementsbanderoller som soldater kan samlas på om de kommer att knuffa. Pikemännen som håller i sina 16-fots askstavar, tippade med en elak stålspets, samlas ihop, de få lyckliga med rustningar samlas i de främre leden. På deras flanker står "shotten" och blåser på sina varma tändstickor för att säkerställa att deras muskötpulver blinkar och spottar tunga blykulor mot den framryckande fienden!

Denna box innehåller tre kombinerade Pike & Shotte-regementen (40 pikes och 40 musköter, inklusive kommandon representerade i varje), plastbaser och ett flaggark i fullfärg som innehåller färger för båda sidor i trettioåriga kriget.

Modeller levereras omonterade och omålade

Glöm inte att köpa till färger och andra produkter för att spela!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 633 791 419

Visningar 305

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

NY! Pike & Shotte Epic Battles - Thirty Year's War Infantry Battalia

Pris

309 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 330 omdömen

Läs omdömen