Beskrivning

McKinley High är som vilken amerikansk high school som helst. Hejaklacksledarna och fotbollsspelarna är närmast kungligheter och de få tappra själarna i skolans kör anses vara nördar - och behandlas därefter.

Det vill den optimistiska spanskläraren Will Schuester (Matthew Morrison) ändra på. Trots att de flesta tycker att han är smått galen har han beslutat sig för att ta över som körledare och visa skolan, och världen, de sjungande ungdomarnas stjärnpotential.

Den från början befintliga kören består av Kurt (Chris Colfer), en kille med både röst och modekänsla, Mercedes (Amber Riley), en Beyoncé-wannabe och körens egen diva, Artie (Kevin McHale) en nördig men talangfull gitarrist, Tina (Jenna Ushkowitz) en Avril Lavigne-punkare med blåa slingor i håret, och Rachel (Lea Michele), en riktig talang som är övertygad om att hon är ämnad för stordåd. När Will sedan av misstag råkar höra Finn (Cory Monteith), en av skolans mest populära och tvålfagra fotbollsspelare, sjunga i duschen värvar han honom till kören i förhoppningen om att fler studenter ska följa i hans fotspår.

Denna Dvd Box har Svensk Textning

SE BILD

Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enl. lag om distansavtal utanför affärslokal när du handlar av oss.
Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom en vecka efter mottagen retur.
Vid köp av nya inplastade produkter så gäller ångerrätten endast vid obruten förpackning.

Objektsnr 276574535

Visningar 980

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

GLEE SÄSONG 1 VOLYM 2 (DIANNA AGRON,CHRIS COLFER) 3-DISC DVD

Pris

44 kr

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

20 769 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?