Beskrivning

Allas veckotidning från 1968.

Reportage: Filmstjärnan Warren Beatty porträtteras i tidningen. Kvinnorna älskar honom! Stor färgbild på Warren Beatty.

Reportage: Australien blir ett allt populärare land för svenskar att emigrera till. Allas har besökt en familj i Eslöv som nu tar det enorma steget att flytta till Australien. Pappan heter Ebbe Nilsson och barnen på bild heter Linda och Andrew. Detta är den femte familjen i lilla Eslöv som har lämnat Sverige för Australien! Ebbe Nilsson är montör i Eslöv. I Australien finns mycket mark så det ska inte bli något problem att få plats. De har valt att flytta till det lilla samhället Scotsdale i Tasmanien. Australiensiska regeringen har sponsrat familjens resa.

Artikel: Bruno Wintzell är en före detta svensktoppssångare som nu ska byta karriär. Han har nämligen fått huvudrollen i hippie-musikalen "Hår" på Scala i Stockholm. I intervjun tar Bruno Wintzell nu avstånd från Svensktoppen.

Bild: Tidningen publicerar en bild på våra två senaste hallåor i tv. De heter Amelie Appelin och Ingrid von Heijne. Till vardags är de hemmafruar. Att synas i tv är bara ett extraknäck för de unga kvinnorna.

Bild: Gunilla Rosenquist i Malmö är Sveriges enda kvinnliga fotbollstränare. Hon är 19 år och hon tränar Maglasäte IF. Nu publicerar tidningen en färsk bild på henne.

Samt: Mode, relationer och skönhet.

Se även mina andra tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Objektsnr 610373505

Visningar 178

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Allas 44 1968 Bruno Wintzell, Tasmanien, Amelie Appelin, Warren Beatty

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?