Beskrivning

Allers veckotidning från 1973.

Reportage: Läkaren Sven Ahdrian är verksam i Västra Frölunda i Göteborg. Nu har han bevis för att helbrägdagörelse i samband med förbön faktiskt fungerar! Det är vetenskapligt bevisat att mirakelbot fungerar, säger läkaren. Efter att den välkända amerikanska helbrägdagörerskan Kathryn Kuhlman besökte Sverige är Sven Ahdrian säker på sin sak. Bild på Sven Ahdrian. Reportage: Hilding Westlund från Orbaden i Arbrå i Hälsingland var bara 18 år när han drabbades av en obotlig hjärnskada. Nu är han pastor. Han har träffat den svårt cancersjuka kvinnan Agnes Gerdin i Sundsvall. Hilding Westlund bad till Gud. Då skedde undret!

Reportage: Inger Raski bor i Söderköping. För fyra år sedan var hon lam. Nu har hon blivit helbrägdagjord! Intervju med Inger Raski som kan gå igen, efter att Gud har gripit in. Bild på Inger Raski i köket. Hon är född i Hälla, mellan Söderköping och Valdemarsvik.

Reportage: Allers har fått en exklusiv intervju med kungen. Hans majestät tar med reportern på en rundtur bland sina vackra föremål och ting. För första gången kan vi nu glänta in och titta på kungens privata samling av föremål. Bland annat har han en förnämlig samling av östasiatisk konst!

Reportage: Ingrid Engelbrektsson var kurator vid lasarettet i Falun. När hon berättade för en patient att Gud finns fick hon sparken! Hon klassas som psyksjuk av arbetsgivaren, bara för att hon tror på Gud! Hon har genomgått en sinnesundersökning vid Akademiska sjukhuset i Uppsala, bara för att hon är kristen.

Reportage: Allers reporter Arne Falk-Rönne har rest till Papua Nya Guinea och träffat naturfolk där. Hos kannibalerna i den övre Seng-dalen stötte han på kannibaler. Nu vet han hur människokött smakar!

Reportage: Trebarnsmamman Kim Jonsson var en riktig fläsk-fia, skriver Allers. Hon vägde 130 kilo! Docenterna Dag Hallberg och Jan Östman vid Karolinska sjukhuset har hjälpt henne. Nu kan Allers visa fascinerande före- och efterbilder på Kim Jonsson efter ett kirurgiskt ingrepp, en s k shunt-operation. Hon har tappat 45 kilo!

Reportage: Knut Stenvall är elinstallatör och trebarnspappa vid Stensele kraftverk. Sedan blev han förlamad efter en hjärnskada. Nu har Gud sett till att han är frisk igen! Intervju med Knut Stenvall.

Reportage: Hilma Hållberg från Ullånger i Ångermanland var blind. Då kom en helbrägdagörare och gjorde så att hon ser igen. Gud hör bön! Intervju med Hilma Hållberg.

Reportage: Göran Koch intervjuas. Han är docent och lärare vid Odontologiska institutionen i Jönköping. Nu har han hittat en genialisk metod. Han behandlar tänder med plast. Bild på Göran Koch och en patient.

Plus: Mode, relationer m.m.

Titta gärna på mina andra annonser med tidningar. Jag samfraktar!

Objektsnr 581683343

Visningar 421

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Allers 31 1973 Sven Ahdrian,Hilding Westlund, Inger Raski, Ingrid Engelbrektsson

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?