Beskrivning

Allers veckotidning från 1973.

Reportage: Svenska poliser har skickats till Cypern för att upprätthålla freden där. Allers pratar med kriminalkommissarie Simon Hallberg, Filip Bergström från Malmö på ökenstationen Angastina. Medverkar gör också Helmer Andersson från Nyköping, Börje Ohlsson från Oskarshamn och Björn Stigborg från Lund.

Reportage: På Lindsbergs gård utanför Falun växte Sigfrid Hedman upp, på ett fattighus med strikt disciplin. Nu fotograferas han vid Lindsbergs gård och berättar att han är svartkonstnär.

Reportage: Helene Mähler undervisar på kristna skolan i Örkeljjunga. Bild på Helene Mähler med elever. Skolan får finnas, fast den är kristen!

Reportage: Sven Dahl är överläkare på långvårdskliniken på Halmstads lasarett. Nu intervjuas han om situationen i vården.

Reportage: Är du rädd för gynekologen? Det behöver du inte vara, säger gynekologen Marc Bygdeman som intervjuas om rädslan för gynekologiska undersökningar.

Reportage: Ivan Jerger är invandrare från Zagreb i Jugoslavien. Nu har han tagit hela sin familj till Sverige, och det går väldigt bra för dem. Han och familjen bor i Borås och där håller de på att bygga upp ett restaurangimperium. Deras nattklubb i Borås heter Flamingo. Barnen heter Tibor Jerger, Marina Jerger och Sandra Jerger. Mamman heter Maria Jerger.

Reportage: Tvillingbröderna Gert Hallengren och Bengt Hallengren i Landskrona är miljonärer! Trots att de bara är 22 år går deras business i Landskrona så bra att de har blivit förmögna! Intervju med bröderna Hallengren.

Plus: Mode, relationer m.m.

Titta gärna på mina andra annonser med tidningar. Jag samfraktar!

Objektsnr 582247833

Visningar 320

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Allers 13 1973 Sigfrid Hedman, Helene Mähler, Ivan Jerger, Marc Bygdeman, Borås

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?