Beskrivning

Allers veckotidning från 1973.

Reportage: Irja Sjögren blev sexualmördad i somras. Nu träffar Allers familjen i Vanda utanför Helsingfors i Finland. Rolf Sjögren har börjat kedjeröka och han mår inte bra. Barnen, Eva Sjögren och Annika Sjögren har tagit det lite bättre. Nu är det barnen som får trösta pappa när mamma är mördad. Eva Sjögren går i Helsinge svenska samskola och Annika Sjögren går i Dickersby svenska folkskola. Rolf Sjögren berättar om det fruktansvärda mordet som skedde i Trollbäcken i Tyresö kommun. Bild på familjen Sjögren utanför villan i Vanda.

Reportage: 1968 körde en bil från Korsån i Dalarna till Hofors. Där krockade bilen med en lastbil. De tre vuxna i bilen dog omedelbart. En präst fick bege sig hem till föräldrarnas sex barn och ge det fruktansvärda beskedet: era föräldrar är döda. Tidningen träffar de sex barnen i ett nybyggt hus i Hofors. De heter Alf Persson, Ann-Christine Persson, Åke Persson, Rolf Persson, Leif Persson, Ingmarie Persson och. Inga-Lill Persson. Bild på alla sex barnen som nu får klara sig själva utan föräldrar i Hofors.

Reportage: Marianne Berntzén är 21 år och hon studerar till flygvärdinna. När hon satte in en kontaktannons fick hon en chock. Plötsligt fick hon hundratals brev från män som ville ha samlag med henne. Marianne Berntzén funderar i intervjun om inte den sexuella frigjordheten har gåt för långt i Sverige. Karlar är alltid likadana, över hela världen. De tänker bara på en sak!

Reportage: Robert Stehage från Helsingborg hade ett ansikte som var helt vanställt. Nu ser han normal ut igen, tack vare akupunktur! Robert Stehage reste till Taiwan och fick hjälp där. Nu vågar han ställa upp på bild i Allers! Hustrun Birgit Stehage är också med på bild.

Reportage: Ann Östlund växte upp i en lägenhet i Göteborg. Nu har hon flyttat ut på landet, närmare bestämt till en förfallen bondgård i Stenungsund. Tidningen besöker Ann Östlund där och frågar hur hon kunde byta det härliga stadslivet mot det slitsamma livet som bondmora.

Reportage: Artisten Lars Lönndahl får ofta höra att han är lik kungen. Nu berättar han om sitt intressanta utseende i en intervju.

Plus: Mode, relationer m.m.

Titta gärna på mina andra annonser med tidningar. Jag samfraktar!

Objektsnr 580881054

Visningar 1 054

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Allers 46 1973 Irja Sjögren, Hofors, Marianne Berntzén, Robert Stehage

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?