Beskrivning

Allers veckotidning från 1990.

Reportage: Skådespelaren Tomas Laustiola i stor intervju. Han berättar om sin alkoholism. Förr drack han T-sprit. Hustrun heter Basia Frydman och hon är också skådespelare. Så ser det ut där de bor.

Reportage: Marianne Abbas Persson lever i en mardröm. Hennes barn Iris, Jon och Sophia har kidnappats och de har förts till Pakistan av den pakistanske maken. Maken Assan Abbas har försvunnit med hennes tre barn. Han rövade bort barnen. Nu har Marianne Abbas Persson anlitat en detektiv i Lahore, Pakistan, en man som letar efter barnen.

Reportage: Regissören Mimi Pollack har dragit sig tillbaka. Hon är 87 år. Men nu funderar hon på om hon kanske ska göra comeback!
Reportage: Ann Lindgren, reporter på Rapport intervjuas tillsammans med maken Stig Hadenius.

Reportage: Anna Dickman i Norsborg berättar om sitt liv. Hon växte upp i Dalarna, gav sig ut i världen och sitter nu i en lägenhet i Norsborg. Hon visar bilder från barndomens Domnarvet.

Reportage: Kristina Nordin jobbar som brevbärare i Timrå. Hon är gift med Kenneth Nordin. Hon raggade upp honom på en lördagsdans i Skönsberg. De bor i en vacker tvårummare på Rörvägen 7 i Sörberge norr om Sundsvall. Nu intervjuas de. Kenneth Nordin har föräldrar i Fagervik.

Reportage: Trebarnsmamman Elionor Nordén-Nilsson skulle operera magen. När hon låg på operationsbordet, med uppskuren mage då vaknade hon plötsligt från narkosen! Jag fick en fruktansvärd dödsångest, säger hon. Tidningen träffar henne och på bild ser vi barnen. Hon bor på en liten gård i byn Rö utanför Härnösand tillsammans med maken Bert-Ove.

Reportage: Carina Larsson födde sitt femte barn, mitt i måndagsrusningen i centrala Umeå. Nu berättar hon. Carina Larsson bor i byn Jonstorp utanför Tavelsjö.

Reportage: Janne Dahlman levde ett hårt liv. Han rökte tre paket o dagen. Plötsligt fick han hjärnblödning. Nu intervjuas han tillsammans med sambon Kristiina. De träffades på en konferens i Tranås.

Reportage: Kenny Andersson i Åmål råkade ut för en fruktansvärd olycka. Nu är han rullstolsburen efter en operation i Moskva. Han är 23 år. På bild ser vi alla vänner som har ställt upp för honom i Åmål. Fästmön heter Lena.

Reportage: Lisbeth Henricsson grät när hon fick ny medicin och läste om alla biverkningar. Numera är hon lycklig. Hennes man heter Örjan Henricsson och de har barnen Emil Henricsson och Hanna Henricsson tillsammans. Familjen bor i Linköping. Lisbeth Henricsson är skolpsykolog och Örjan Henricsson är syokonsulent.

Plus: Mode, relationer m.m.

Titta gärna på mina andra annonser med tidningar. Jag samfraktar!

Objektsnr 606800753

Visningar 218

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Allers 16 1990 Tomas Laustiola, Mimi Pollak, Stig Hadenius, Anna Dickman

Pris

119 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?