Beskrivning

Hemmets veckotidning från 1985.

Reportage: Folkkära Laila Westersund i stor intervju. Hon brukar tillbringa somrarna i Hunnebostrand där hennes föräldrar Sonja och Erling har en stuga. Hennes barndomshem är dock Krusetorp utanför Trollhättan.

Reportage: Ulla Roxby och Ove Engström är båda sångare. Deras barn heter Alexander Engström och Beatrice Engström. Ulla Roxby är utbildad psykolog. Nu har de varit i Sovjetunionen och de berättar dramatiska minnen därifrån. Ove Engström kan hypnotisera människor! De träffades första gången på Skansen 1968 då Ulla Roxby var 16 år. "Volgasånger" heter senaste skivan. Hela familjen på bild.

Reportage: Åsa-Lena Kinnander är 30 år och hon bor tillsammans med Bo Kinnander i Västra Frölunda, Göteborg. Nu berättar hon om sin dramatiska förlossning! Plötsligt kördes Bo Kinnander ut ur rummet och läkarna blev förvirrade. Hela familjen Kinnander på Bild: Åsa-Lena Kinnander, Bo Kinnander, Anna Kinnander, Jonas Kinnander och Andreas Kinnander.

Reportage: Margaretha Malm är 189 centimeter lång. Hon har fått pikar hela livet på grund av sin längd och hon är bitter. Hon blev lämnad av sin make som ville ha en kvinna som var kortare. Nu har hon äntligen fått distans till det hela och kan bejaka sin längd. Margaretha Malm bor i Göteborg.

Reportage: Dorotea Hertzberg bor på Lidingö i en villa full av intressanta antikviteter. Dorotea Hertzberg är modedrottning. Hon har rest runt i hela världen och levt ett fantastiskt liv. Nu berättar hon om allt och visar upp sin villa. Sonen Joakim är agronom och VD vid Norrlandsfonden. Dorotea Hertzbergs syster har ett hus på Kanarieöarna.

Reportage: Rune Swanberg i Sävsjö har tranor som husdjur och han tämjer dem. En av tranorna heter Palme. Tidningen träffar honom i Sävsjö. Till vardags är Rune Swanberg polisinspektör.

Reportage: Dorrit Rhodin och Teddy Rhodin är berömda för sin Janssons frestelse. Nu träffar tidningen dem och frågar hur man gör en perfekt Janssons frestelse. De bor på Tärna gård i Tygelsjö.

Samt: Mode, mat, livsstil.

Se gärna mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Objektsnr 580504910

Visningar 425

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

HV 18 1985 Laila Westersund, Ulla Roxby, Åsa-Lena Kinnander, Dorotea Hertzberg

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

361 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?