Beskrivning

Veckotidningen Saxons från 1985.

Reportage: Lill Lindfors intervjuas inför sitt mest prestigefyllda uppdrag någonsin: Snart är hon programledare för Eurovision Song Contest 1985!

Reportage: Susanne Lanefelt har en mamma som heter Ingrid Lanefelt. Hon är minst lika bra på att knipa som sin dotter. Nu intervjuas Ingrid Lanefelt i deras gemensamma träningslokal på Lidingö.

Reportage: Erry Lidman är 44 år och han bor i Luleå. Han är fjärrskådare och mycket bra på det han gör. Tidningen hälsar på i Erry Lidmans villa i Luleå och intervjuar honom. Han har den fantastiska förmågan att han vet vad som kommer att hända i framtiden!

Reportage: I Stafsinge utanför Falkenberg i Halland bor Egon Carlsson, 49. Han är en före detta bartender som numera är präst. Han är också en före detta alkoholist. Tidningen intervjuar honom.

Reportage: Gustaf Olivecrona har en dotter som heter Ann Olivecrona. Hon dresserar djur vid filminspelningar i Hollywood. Just nu befinner hon sig i Kenya där en film med Robert Redford och Meryl Streep spelas in. Ann Olivecrona intervjuas.

Reportage: Malou Åkerblom bor i Gustafs i Dalarna. Tillsammans med Mary Kronberg och Annika Kronberg tillverkar de biologiska oljor som gör underverk för hälsan. Saxons träffar dem.

Reportage: Lillvor Andersson är sköterska på långvården i Alingsås. Nu har hon blivit en helt ny kvinna! Tidningen har gjort om henne, gett henne en ny garderob och make up. Lillvor Andersson grät när hon fick se det fantastiska resultatet. Nu får vi läsare också se resultatet! Maken Mille Andersson är också nöjd, liksom dottern Eva-Lill Andersson

Reportage: I Solhems sjukhem i Borås bor Ragnhild Lundberg. Hon har cancer och är rullstolsburen. Hon kände isolering och tristess. Men så skaffade hon en kortvågsradio. Med hjälp av den har hon fått vänner över hela världen! Saxons träffar Ragnhild Lundberg i Borås.

Reportage: Nils Erik Andersson bor i Kvidinge utanför Åstorp. Nu har han bantat bort 78 kilo! Saxons har före och efterbilderna!

Reportage: Saxons reser till Gotland för att träffa Sveriges äldsta syskonskara. Alla heter Olofsson i efternamn.

Samt: Mode, relationer, kändisar.

Titta gärna på mina andra tidningar till salu. Jag samfraktar!

Objektsnr 601550967

Visningar 378

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Saxons 18 1985 Erry Lidman, Lill Lindfors, Ann Olivecrona, Malou Åkerblom

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?