Beskrivning

Hemmets veckotidning från 1939.

Reportage: Forskningsresande Gösta Moberg har besökt Sahara. Där mötte han farliga ormar! Bild på Gösta Moberg där han håller i en läskig reptil! Nu berättar Gösta Moberg om de strapatser och faror han har upplevt i den här delen av världen. Men där fanns också skönhet! Gösta Moberg visar en bild han har tagit på en barbröstad och mycket exotisk skönhet! Bild på när en människa kramas ihjäl av en boaorm. Gösta Moberg går igenom vilka ormar som finns och människornas förhållande till dem.

Reportage: Catrine Ek. Så heter vår senaste barnstjärna på film. Bara fyra månader dyker hon upp i en roll. Vi ser barnet på bild tillsammans med de stolta modern, tillika skådespelaren Elsa Burnett och Per Aabel.

Reportage: Är du en benget, eller kanske en fetknopp? Oavsett vilket är du förmodligen betjänt av Hemmets Veckotidnings tips inom kroppsvård. Idealen har skiftat genom tiderna, men det råder ingen tvekan om att nu på 1930-talet bör kvinnan vara någonstans mittemellan, skriver tidningen. Hon ska ha former, visst, men inte vara överdrivet fet. Tidningen publicerar de mått som du ska sträva efter och den vikt du som kvinna ska ha, i förhållande till hur lång du är.

Serie: Micky Mus, eller Musse Pigg, av Walt Disney.

Se även mina andra tidningar till salu!

Jag samfraktar!

Objektsnr 613242519

Visningar 104

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

HV 9 1939 Ormar, Elsa Burnett, Catrine Ek, Per Aabel, kroppsideal, Gösta Moberg

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?