Beskrivning

Hemmets veckotidning från 1939.

Reportage: Charlie Chaplin fyller 50 år! Det firar tidningen med en stor bildkavalkad och berättelsen om hans enastående karriär.

Reportage: Hemmets veckotidning har besökt Sao Paulo i Brasilien. Här finns världens farligaste ormar samlade i en ormpark. På bilderna ser vi hur män håller i de livsfarliga ormarna medan publiken håller andan. Många dör av ormbett här. Brasilien beskrivs som framtidens land i tidningen. Naturrikedomarna är enorma här och utvecklingen går fort. Största delen av landet är täckt av frodig regnskog! Reportern utnämner Sao Paulo till Sydamerikas vackraste stad. Staden är så modern att den faktiskt har hotell, precis som i Europa!

Reportage: Tidningen visar några övningar som du kan göra som väntar barn, eller som är nybliven mamma. Du kan få spänst och vigör ganska snart efter din graviditet. Här är övningarna som ger underlivet och brösten bra behandling. Glöm inte att amma ditt barn! Bröstmjölk är mycket bättre än komjölk och amning reducerar ofta bröstens omfång, något som är efterlängtat för många nyblivna mödrar, skriver tidningen.

Serie: Micky Mus, eller Musse Pigg, av Walt Disney.

Se även mina andra tidningar till salu!

Jag samfraktar!

Objektsnr 617661562

Visningar 108

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

HV 14 1939 Charlie Chaplin, Sao Paulo, Brasilien, Ormar, mammakroppen

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?