Beskrivning

Hemmets veckotidning från 1987.

Reportage: Tidningen åker hem till Doris Funcke och Hans Råstam. De bor i en vacker villa på Brännö. Doris Funcke är skådespelare och Hans Råstam är regissör. Titta så vackert de bor!

Reportage: Röjden heter en by utanför Torsby. Nu har tidningen åkt dit för att ta reda på om det stämmer som de säger, att det spökar i Röjden! På plats träffar man folkskolläraren Axel Andersson. Han visar runt.

Reportage: Emy Storm minns tillbaka och berättar sitt dråpligaste minne från lucia. Hon är gift med Göte Fyhring.

Reportage: Sonja Stjernquist har alltid älskat Lucia. Men nu berättar hon om ett roligt firande som inte gick som det var tänkt.

Reportage: Mikael Ekman i stor intervju. Han är regissör och på bild ser vi familjen. Dottern Maja Ekman och hon är 16 år. Hon har fått motsatsen till en fri uppfostran, säger Mikael Ekman. Hon har blivit överbeskyddad. Hustrun på bild heter Elisabeth Ekman.

Reportage: Karin Jonsson är hustru till en av dem som förolyckades när DC-3:an försvann i Östersjön. Vad hände egentligen? Ingen vet. Kommer planet någonsin att hittas igen. Karin Jonsson berättar om sin älskade Carl Einar Jonsson.

Reportage: Håkan Blom och Catharina Blom ger en intervju i hemmet. De har två tvillingflickor: Maria Blom och Michaela Blom. De är på bild. Nu berättar paret den dramatiska förlossningen! De bor i Svenljunga.

Reportage: Helena Henriksson är 20 år Hon bor i Karlstad och nu intervjuas hon tillsammans med sin katt.

Reportage: Carina Andersson har en dotter som heter Sofia Andersson. Dottern har varit väldigt sjuk och det har varit väldigt jobbigt. Nu är hon äntligen frisk igen! Carina är 26 år och de bor i Västerås.

Se även mina andra tidningar till salu!

Jag samfraktar!

Objektsnr 613342097

Visningar 203

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

HV 50 1987 Doris Funcke, Hans Råstam, Röjden, Emy Storm, Mikael Ekman

Pris

119 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?