Beskrivning

Hemmets veckotidning från 1987.

Reportage: Hasse Kvinnaböske Andersson i stor intervju. Vi får komma hem till Hasse Andersson och hans hustru Inger Andersson. De bor i ett hus i byn Kvinnaböske, strax utanför Båstad. De berättar sin kärlekshistoria och visar upp sitt hem.

Reportage: Anita Zell-Nilsson flydde med en 32 år äldre dansare vid namn Helge Kihlberg när hon var ung. Det gillades inte av alla. Anita Zell-Nilsson är 80 år och hon bor i en trygg familjevilla i Sala. Nu berättar hon om sin vilda ungdom. Anitas mamma hette Anna Zell när hon föddes. Anita Zells mormor kom från Julita och släkten Zell där.

Reportage: Barbro Högström var besatt av att bli den perfekta hemmafrun. Men en dag bestämde hon sig: Hon måste förändra allt! Barbro Högström är författare och hon bor i ett hyreshus i Järna. Nu intervjuas hon om sitt liv.

Reportage: Greve Carl Gustaf von Rosen i stor intervju. Han har haft ett oerhört dramatiskt liv. När han gjorde en flicka med barn ville fadern inte ha något med honom att göra. Makan är också på bild. Hon heter Gunvor von Rosen.

Reportage: Stig Torstensson är en folkkär skådespelare, välkänd från TV. Nu visar han upp sitt hem och sin familj i tidningen. De bor i en villa i Vigbyholm. På bild ser vi dottern Moa Torstensson, sonen Joel Torstensson. Stig Torstensson är känd för tv-serien "Svenska hjärtan" som gör succé just nu. Han är 53 år.

Reportage: Kjell Bengtsson bor i Aggarp utanför Svedala. Nu intervjuas han tillsammans med dottern Madeleine Bengtsson, barnbarnet André och åsnan Lis.

Reportage: Rödhåriga Lotta Johansson är känd från TV. Just nu är hon programledare i Radio Stockholm. Hon är 34 år. Nu ger hon en intervju där hon avslöjar att hon har oroat sig för ett födelsemärke. På bild ser vi också docent Ulrik RIngborg och professor Bengt Lagerlöf.

Se även mina andra tidningar till salu!

Jag samfraktar!

Objektsnr 614770857

Visningar 140

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

HV 44 1987 Hasse Andersson, Anita Zell, Barbro Högström, Stig Torstensson

Pris

119 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?