Beskrivning

Hemmets veckotidning från 1956.

Omslaget: Dawn Addams, skådespelerska och prinsessa.

Reportage: Tidningen har besökt Geijersgården, en fin herrgård i Ransäter utanför Munkfors i Värmland. Ansvarig för gården är Gunnar Östberg och han tar emot. Här föddes Erik Gustaf Geijer. På bild ser vi även sonen till Gunnar Östberg. Han heter Rolf Östberg.

Artikel: Vid sjön Ábrávrre, som även kallas Abraur, vid Lövudden, Abraur, Moskosel, bor Erna Nilsson. Abraur ligger socknen Arjeplog. Här är det kargt och långt till närmaste större samhälle. Hon bor vid Pite Älv och grannarna är inte många. Nu berättar hon för tidningen om vad Sameslöjd betyder för henne.

Reportage: Truls Halvorsen heter en 17-årig pojke från Norge som har blivit stor hjälte. Han har nämligen hjälpt polisen i San Francisco att slå till mot en stor samling narkotikasmugglare!. Man beslagtog heroin till ett värde av 3 miljoner dollar! Nu berättar Truls Halvorsen om dramatiken kring den omfattande smugglingen av heroin internationellt.

Reportage: Brigitte Bardot är välkänd i Sverige. Hennes 17-åriga lillasyster Mijanou är däremot en doldis. Nu ska det bli ändring på det. Tidningen visar bilder på Brigitte Bardot och Mijanou Bardot tillsammans.

Reportage: Wallis Simpson, Hertiginnan av Windsor berättar om sitt liv.

Se även mina andra tidningar till salu!

Jag samfraktar!

Objektsnr 614386543

Visningar 140

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

HV 40 1956 Dawn Addams, Munkfors, Ransäter, Geijersgården, Abraur, Bardot

Pris

109 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?