Beskrivning

Hemmets veckotidning från 1989.

Reportage: Hagge Geigert i stor intervju. Nu berättar han om hur hårt ansatt han är av nynazister. Mordhot har blivit vardagsmat för Hagge Geigert. Varenda paket han får måste öppnas av bombexperter.

Reportage: Sinikka Ortmark Almgren skickades som krigsbarn från Finland till drömlandet Sverige. Sedan uppfostrades hon av en svensk familj. Hon bor i en våning intill Gärdet i Stockholm och tidningen träffar henne där. Nu berättar hon sin dramatiska historia.

Reportage: Karin Berg och Edit Johansson var med om en fruktansvärd trafikolycka. Då sprang 19-åringen Jonas Lestander till kvinnornas undsättning och han blev en hjälte! Olyckan inträffade i Arjeplog. Det är också där alla bor.
Reportage: Bitte Myrsell älskar sin katt Skrutten. Nu berättar Bitte Myrsell om när katten nästan var på väg att dö!

Reportage: Tommy Thörnqvist var ett fläskberg på 136 kilo, skriver tidningen. Han fick aldrig följa med kamraterna på disko. Men nu har allt förändrats. Nu är han smal och plötsligt har han blivit populär hos flickorna! Tommy Thörnqvist bor i Karlskrona. Han är 23 år. På bild ser vi även flickvännen Madléne.. De är båda bruna och fräscha, skriver tidningen.

Reportage: Trebarnsmamman Christina Westlund bor på en bondgård i Åstebo utanför Vänersborg. Hennes sambo heter Bertil Fredriksson. På bild ser vi även barnen Ann-Sofie Fredriksson, Camilla Fredriksson och Niclas Fredriksson. Nu berättar familjen om ett ovanligt husdjur som de har. Ett rådjur!

Reportage: Kerstin Åberg och Madeleine Gustafsson arbetar som guider på Karlsgården i Järvsö. Nu ger de en intervju om denna legendariska gård och spökandet som håller på där.

Reportage: Anita Dahlin är 48 år. Hennes man heter Göte Dahlin. Tidningen träffar Anita Dahlin i Nyhyttans hälsohem Nu berättar hon att hon har haft en hjärtinfarkt.

Reportage: Alva Lindgren är 72 år och hon bor i Malmö. Den tidigare så fridfulla staden har blivit ett tillhåll för banditer, tycker hon. Staden är full av väskryckare och Alva Lindgren har råkat ut för en. Men då tog hon fram sin pepparsprej! Det är krut i Alva Lindgren!

Se även mina andra tidningar till salu!

Jag samfraktar!

Objektsnr 614670255

Visningar 106

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

HV 41 1989 Hagge Geigert, Sinikka Ortmark Almgren, Jonas Lestander,Bitte Myrsell

Pris

129 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?