Beskrivning

Veckotidningen Saxons från 1976.

Reportage: Saxons träffar tvååriga Jonas Reis i Malmö och fotograferar honom. Nu tycker familjens hyresvärd att Jonas Reis stökar till för mycket och säger att familjen kan bli vräkt och de inte har bättre pli på lille Jonas Reis. Vad många inte vet är dock att Jonas är kontaktallergisk. Det innebär att han aldrig får leka med andra barn. Han måste alltid sitta själv i sandlådan. På bild ser vi även Jonas Reis mormor Elsie Borglin.

Reportage: Saxons träffar och fotograferar människor som har blivit hjälpta av hälsokost. På bild ser vi Anders Skoog-Lundström, 6 år. Sven Blom från Stockholm, Anna Halvarsson och Paul Westlund, 16. Man intervjuar och fotograferar också Olof Lindahl. Han är professor i ortopedisk kirurgi i Linköping. Tidningen träffar honom på hälsohemmet Föllinggården sex mil utanför Östersund.

Reportage: Einar Nordin är 70 år och en fantastisk maratonlöpare! Han bor i Grästorp. Saxons åkte dit för att träffa honom där.

Reportage: Saxons har rest till Bankeryd. Där träffade de Rose-Marie och Marianne, två tvillingsystrar. Nu berättar de hur det var att växa upp som tvillingar till en blott 18 år ung och oerfaren mamma i Bankeryd.

Reportage: Saxons har varit i Töreboda och träffat Gösta Johansson. Han har byggt en egen färja som han skjutsar passagerare på på Göta kanal! Gösta Johansson är en mycket handlingskraftig man!

Reportage: Saxons har fått komma hem till Kurt Waldheim, FN:s generalsekreterare. Så ser hans tjänstebostad ut på Manhattan. Den är otroligt pampig!

Samt: Mode, relationer, kändisar.

Titta gärna på mina andra tidningar till salu. Jag samfraktar!

Objektsnr 607542916

Visningar 206

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Saxons 41 1976 Jonas Reis, Elsie Borglin, Einar Nordin, Paul Westlund

Pris

119 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?