Beskrivning

Hemmets veckotidning från 1987.

Reportage: Agnes Sandström från Motala var passagerare på båten Titanic den där ödesdigra natten 1912 då fartyget förliste. Nu ger hon en intervju om sina minnen! På bild ser vi även dottern Beatrice. Hon driver en mjölkaffär i Motala.

Reportage: Alice Lyttkens är 89 år och Sveriges mest lästa författare. Tidningen får komma hem till hennes våning på Artillerigatan i Stockholm och nu får vi se hur den ser ut. Det är en pampig lägenhet och i intervjun drar Alice många intressanta anekdoter om sitt liv.

Reportage: Svea Viketun är en fotvårdsspecialist som har gått skola i Katrineholm. Hon växte upp på en gård i norra Västmanland. Nu intervjuas hon om alla karlar som har svikit henne och gått bakom hennes rygg. Hon var söt som ung, skriver tidningen och männen föll för henne. Men sedan tog äktenskapen en ände med förskräckelse!

Reportage: Mats Harlegård bor i Billesholm utanför Bjuv. Han driver en bilfirma i Billesholm men han är hjärtligt trött på alla inbrott som firman har utsatts för. Därför har han köpt några gäss som nu vaktar stället! Mats Harlegård är 36 år.

Reportage: Alexandra Hellström är en tolvårig flicka som bor i en trivsam villa i Veddige utanför Varberg. Från början var det dock inte alls säkert att hon skulle finnas till. Läkarna sa till mamma Louise Hellström att hon inte skulle få behålla barnet. Det var ofattbart! Nu berättar de om dramatiken. På bild ser vi hela familjen: Adriana Hellström, Louise Hellström, Olle Hellström, Adrian Hellström, Alexandra Hellström.

Reportage: Erik Melin har varit blind i 14 år. Men så plötsligt kunde han se igen tack vare en operation. "Jag bara grät och grät!". På bild ser vi även hustrun Lisa Melin. De bor i byn Handsjön inte långt från Svenstavik i Jämtland. På bild ser vi också Mare Kangro. Hon är ögonläkare.

Reportage: Folkkäre Bertil Boo intervjuas om en konsert han sent skulle glömma. Polisen behövde kopplas in! På bild ser vi även hustrun Karin Boo.

Serie: Micky Mus, eller Musse Pigg, av Walt Disney.

Se även mina andra tidningar till salu!

Jag samfraktar!

Objektsnr 616152201

Visningar 126

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

HV 16 1987 Titanic, Alice Lyttkens, Svea Viketun, Mats Harlegård, Mare Kangro

Pris

129 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?