Beskrivning

Hemmets veckotidning från 1973.

Reportage: Carina Millár är en ung fotomodell som nu börjar få en internationell karriär. Hemmets veckotidning träffar henne. Hon har blivit upptäckt av Eileen Ford! Carina Millár är bara 15 år. Hon berättar att hon försöker hålla sig mager. Eileen Ford är stenhård på den punkten. Carina Millar får INTE gå upp i vikt. Carina Millár kommer från Malmö men hon har rötter i Skottland. Det finns en chans att hon träffar en miljonär och gifter sig, säger hon.

Reportage: Hemmets veckotidning har fått komma hem till Curt Leijon och hans fru Else-Margrethe Leijon. Curt Leijon är generalkonsul i Hamburg och han har humor, skriver tidningen. Titta så fint de har det i sin bostad i Hamburg! De berättar om sina hobbies och att de brukar bjuda in till stora fester.

Reportage: Folkkäre Lasse Holmqvist har många eld i järnen. Jag älskar att jobba, säger han. För tidningen berättar han var han befinner sig i livet just nu och alla projekt han har, i tv-rutan och utanför den.

Reportage: Tidningen har varit på hälsoresa i Italien. Man bodde på hotellet Abano Terme. Det är en kurort nära Venedig och Verona. Där träffar man Ingegerd Boström. Hon blev helförlamad i polio 1943, men nu är hon frisk! Efter en karriär på Grand Hotel har hon nu hamnat i Abano.

Artikel: Tidningen publicerar en idolbild på Gilbert O'Sullivan. Samtidigt berättar man om hans karriär. Popstjärnan är snygg, han har riktigt tajta jeans och modernt hårrufs, skriver tidningen. Han är 26 år och berättar att även om han har råd så har han inte skaffat någon färg-tv ännu.

Bild: Vår racingstjärna Ronnie Petersson har kört ännu ett lopp. På bild ser vi hur han blir gratulerad av sin mamma.

Serie: Micky Mus, eller Musse Pigg, av Walt Disney.

Se även mina andra tidningar till salu!

Jag samfraktar!

Objektsnr 619508306

Visningar 132

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

HV 28 1973 Carina Millár, Curt Leijon, Lasse Holmqvist, Gilbert O'Sullivan

Pris

129 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?