Beskrivning

Tidningen Folket i bild Kulturfront från 1973.

Reportage: Ett internt bråk har uppstått i Transportarbetareförbundet. Bild på hamnarbetaren Uno Nilsson. Här redogörs för vad allt handlar om. Bild på Karl-Axel Kandevik. Han är hamnarbetare i Göteborg. Bild på skyddsombud Åke Norrby. Bild på Christer Milefors.

Reportage: Kerstin Ostwald skriver om den nya terroristlagen som väntas klubbas igenom i riksdagen. Endast kommunisterna orkar hålla emot. Hon påpekar att det är oerhört svårt för araber att få uppehållstillstånd i Sverige. Förra året var det bara 19 araber som beviljades uppehållstillstånd i Sverige. Hur dessa 19 araber skulle kunna utgöra ett säkerhetshot är befängt, menar Kerstin Ostwald.

Reportage: Karate har blivit allt mer populärt. Det är inte som vi ser det på film, utan en riktigt svår konst. Tidningen presenterar karate.

Reportage: "Flygplan 80". Så heter det topphemliga nya projektet hos SAAB i Linköping. Jan Guillou skriver om försvarets planer att skapa ett nytt, högteknologiskt stridsflygplan. Jan Guillou spår att det kan sluta med en skandal.

Se även mina andra tidningar till salu!

Jag samfraktar.

Objektsnr 629157832

Visningar 63

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

FIB 5 1973 Karl-Axel Kandevik, Christer Milefors, Kerstin Ostwald, Karate, SAAB

Pris

139 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

354 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?