Beskrivning

Veckotidningen Året runt från 1984.

Klippdocka: Brooke Shields med tre olika plagg.

Reportage: Året Runt följde med Carola Häggkvist på resa till Japan. "Det här är det mest fantastiska land jag har upplevt", säger Carola.

Reportage: Jerry Williams i stor intervju. Han bor i ett parhus i Täby, väger 70 kilo och är 170 cm lång. Han heter egentligen Erik Fernström och han är 42 år. Nu berättar han bl a om varför han tycker om Kuba så mycket.

Reportage: Agnes Sandström bor i Borensberg och hon är 96 år. Hon var med när fartyget Titanic sjönk till Atlanten. Nu berättar hon sin dramatiska historia från Titanic!

Reportage: Tidningen besöker Torsåker utanför Hofors i Gästrikland. Flygbild över Torsåker. Här berättas om bygden och varför man bör besöka Torsåker som turist.

Reportage: Trollkarlen Johnny Lindholm (kallas numera för John Houdi) bor i Skellefteå och han blev botad från en svår ryggsjukdom. Nu berättar han om sin dramatiska uppväxt.

Reportage: Ulla Koch är viktväktarkonsulent i Göteborg. Hon har hjälpt väldigt många människor. året Runt har mött Ulla Koch och sex av hennes tacksamma elever. De är: Lennart Kardeus, Barbro Kardeus, Peter Hagström, Jouni Kemppainen, Eila Kemppainen och Marianne Sjödahl. Alla är på bild.

Reportage: Bonja Oscarsson och inga Holmberg i Örebro är tvillingar. De har varit oskiljaktiga i 70 år. Nu berättar de om sitt unika band!

Reportage: Från Borås kommer Yvonne Carlberg, 16 och Yvette Carlberg, 14. Deras mamma gick bort i cancer och de var förtvivlade. Men då kom en räddande ängel! Hon heter Britt-Marie Åsén och hon är 37 år. Hon bor på Skogshyddegatan i Borås.

Reportage: Sven Lundin är långseglare. Tillsammans med frun Martine Lundin bygger han sin nya båt i vardagsrummet hemma i Göteborg. Sven Lundin är 44 år och hans hustru Martine Lundin är 23 år och född i Algeriet.

Reportage: Barbro Åström är tillfälligt hemma i Malmö. Vanligtvis bor hon i Libanon där kriget rasar. Reportern Marie Bosund intervjuar henne.

Reportage: Gunvor Haglund är 49 år och hon bor på ett lantbruk utanför Kalmar. Hon är blond, glad och pratar fort. Nu intervjuas hon om att hon har fått hjälp mot sin allergi mot mjölkprodukter!

Reportage: Ulla-Britt Neibig-Håkansson var Sveriges första kvinnliga lokförare. Numera försörjer hon sig genom att exportera getmjölk till Sri Lanka. Tidningen träffar henne.

Reportage: Kalle Hillgren är tidningsmakare och journalist. Han samlar på kopior och varianter på Mona Lisa. Nu visar han upp sin samling.

Reportage: Hundpsykolog Eva Bodfäldt ger sina bästa råd till hundägare.

Artikel: Joakim Imberg och Per Simre älskar polisen i Helsingborg. De är barn och de har startat en deckarklubb i Helsingborg tillsammans med polisen.

Artikel: Rose-Marie Oskarsson från Avesta och Åke Flodin är kära. Det var tack vare Elvis som de träffades!

Artikel: Gunnel Forsberg-Warringer renoverar textilier på Tyghuset i Kalmar. Tidningen har träffat henne.

Samt: Relationer, mode, mat.


Se mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektsnr 599123472

Visningar 614

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Året runt 19 1984 Klippdocka, Titanic, Torsåker, Jerry Williams, Kardéus, Carola

Pris

119 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?