Beskrivning

Jag säjer, (i olika auktioner och under olika ämnesområden), ett antal böcker på temat FANTASY - Översiktsverk/biografier/genomgångar/de aktuella titlarna, (bl a dessa, (bild 7), och av dem ett par objekt relaterade till LEWIS CARROLL, (bild 8).
Jag SAMFRAKTAR.

Här, (i denna auktion) - En DUBBELVOLYM - "ALICE I UNDERLANDET" + fortsättningen "SPEGELLANDET" av Lewis Carroll. Illustrerad av John Tenniel, (originalillustrationer). Översättning Harry Lundin. Försiktigt läst/begagnat skick, skyddsomslag med spår av hantering. Inbunden med skyddsomslag. 224 sidor.

UNDERLANDET - ”Kära nån, jag är sen!” är en klassisk replik från den fantastiska berättelsen om flickan Alice som faller flera mil ner i ett kaninhål och hamnar i Underlandet. Där upplever hon osannolika äventyr och möter de mest underliga karaktärer; den galne hattmakaren, Cheshirekatten, den vita kaninen och drottningen Hjärter Dam, för att nämna några …

Generationer av barn har älskat denna klassiker som är skriven på ett enkelt och levande språk, full av ordlekar och logiska kullerbyttor och underhåller barn i alla åldrar.

SPEGELLANDET/"Bakom spegeln" - När Alice en dåsig eftermiddag stiger genom spegeln i salongen befinner hon sig med ens i en besynnerlig, bakvänd värld där schackpjäser går omkring, blommor kan tala och ingenting är vad det verkar vara. Alice hamnar i ett bisarrt schackparti och träffar på några ganska excentriska figurer, både nya och välkända däribland de grälsjuka Tweedledum och Tweedledee, den allvetande Klumpedumpe, Lejonet och Enhörningen, den enfaldiga Vita Drottningen och den hetlevrade Röda Drottningen.



Titta gärna på mina andra auktioner med konst, design och angränsande ämnesområden.

Betalning via TRADERABETALNING. Jag packar väl, ansvaret hos fraktbolaget när jag lämnat. Hos Schenker kan du följa försändelsen via internet.

SAMFRAKT vid köp av flera objekt. Förmånligt med Schenker vid köp av flera böcker.

FOREGIN BUYERS - Other shipping costs

Objektsnr 629884706

Visningar 60

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 15 apr 06:58

Lewis Carroll: ALICE I UNDERLANDET + fortsättningen SPEGELLANDET. J Tenniel, ill

Såld för

49 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

zmxn

Ydre, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 959 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?