Beskrivning

Jag säjer, (i olika auktioner och under olika ämnesområden), ett antal böcker på temat FANTASY, (bl a dessa, bild 9 och 10).
Jag SAMFRAKTAR.

Här, (i denna auktion) - "THE REAL MIDDLE EARTH" av Brian Bates. Bakgrunden - om de mörka tiderna som inspirerade Tolkien. Engelsk text. SLUTSÅLD. Oläst/NYSKICK. Mjukband. 292 sidor.

I The Real Midgård utforskar du den magiskt förtrollande tidiga engelska civilisationen som Tolkien baserade sin värld Sagan om ringen på. Tolkien erkände villigt att begreppet Midgård inte var hans eget påhitt. Det var en gammal engelsk term för den mörka tidsålderns värld, och det antogs alltid att betydelsen av magi i denna värld endast existerade i Tolkiens verk; Nu avslöjar professor Brian Bates den levande sanningen om denna historiska kultur. Bakom de berättelser vi känner till om den mörka tidens kungar och drottningar, krigare och strider, ligger Midgårds dolda historia, en värld av magi, mystik och öde. Brinnande drakar sågs flyga över himlen, monster hemsökte träsken och alver avfyrade förgiftade pilar. Trollkarlar kastade helande trollformler, visa träd gav välsignelser och omen förutsade kungars död. Själva landskapet var förtrollat och världen genomsyrades av en livskraft. Förtryckt av ett årtusende av kristendom försvann detta trossystem nästan helt och lämnade bara svaga spår i folkminnen och sagor. I denna anmärkningsvärda bok har professor Brian Bates använt sig av de senaste arkeologiska fynden för att rekonstruera den fantasifulla världen i vårt förflutna och avslöja en kultur med insikter som ännu kan hjälpa oss att förstå vår egen plats i världen. (Översatt via internet)

.

Titta gärna på mina andra auktioner med konst, design och angränsande ämnesområden.

Betalning via TRADERABETALNING. Jag packar väl, ansvaret hos fraktbolaget när jag lämnat. Hos Schenker kan du följa försändelsen via internet.

SAMFRAKT vid köp av flera objekt. Förmånligt med Schenker vid köp av flera böcker.

FOREGIN BUYERS - Other shipping costs

Objektsnr 628189155

Visningar 75

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 22:05

Brian Bates: THE REAL MIDDLE EARTH. OLÄST. Nyskick. Vad som inspirerade TOLKIEN

Slutpris

|

89 kr

Auktionen är avslutad

frickie vann auktionen

zmxn

Ydre, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 959 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?