Beskrivning

Damernas värld från 1953.

Reportage: Tidningen har åkt hem till Stig Dagerman och Anita Björk. De bor i Enebyberg. (Stig Dagerman tog livet av sig bara något år efter den här intervjun, endast 31 år gammal). På bilderna ser vi bl a hur Stig Dagerman leker med dottern Lo Dagerman. Vi får se hur deras bostad ser ut och hur de levde lyckliga tillsammans i familjen, innan allt plötsligt gick utför och slutade i katastrof.

Reportage: Stort special om badmode. Så ska vi se ut på stranden sommaren 1953! Vackra badbilder med vackra modeller, plåtade i Skåne.

Reportage: Elis Bjurström är läkare. Nu intervjuas han om damers problem och om dåliga damtoaletter i Stockholm. Det finns massor av ställen för karlar att ställa sig på och kissa, men för damer råder det brist på toaletter. Och tunnelbanan som byggs, i den ska det inte heller finnas några damtoaletter! Detta innebär problem, bl a vid menstruation!

Reportage: Maj-Britt Nilsson är skådespelare. Nu ska hon resa till Spanien och tidningen var med när hon packade sina väskor. Tidningen är med när hon lägger håret och gör sig iordning för drömresan! Maj-Britt Nilsson är 29 år och mycket förväntansfull!

Samt: Vackra tidstypiska modebilder, relationer, hälsa m.m.

Titta gärna på mina andra annonser med tidningar. Jag samfraktar!

Objektsnr 618105304

Visningar 117

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

DV 25 1953 Stig Dagerman, Lo Dagerman, Badmode, Elis Bjurström,Maj-Britt Nilsson

Pris

119 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?