Beskrivning

Veckotidningen Året runt från 1984.

Reportage: Lars Söderdahl är en älskad filmstjärna från filmen om Bröderna Lejonhjärta. Han spelade Skorpan i filmen. Efter filmsuccén sökte han sig dock till tuffa ungdomsgäng och allt gick snett. Men nu är han på fötterna igen. Orsaken: Han har funnit Jesus! En frälst, 19 år gammal Lars Söderdahl intervjuas.

Reportage: Matilda Ernkrans är 11 år och hon kommer från Hallsberg. Tillsammans med vännen Ylva Johansson har Matilda Ernkrans nu fått sin största dröm uppfylld: att få träffa idolen Carola Häggkvist! Året Runt är med när Matilda Ernkrans träffar Carola. Det är ett intensivt ögonblick!

Reportage: "Carola Häggkvist är den största stjärnan i Sverige sedan Snoddas". Det säger demonpromotorn Torsten Adenby i en intervju. Carola är 17 år ung och nu har hon strålat samman med Torsten Adenby och de intervjuas tillsammans.

Reportage: Hockeytränaren och landslagets nya förbundskapten Leif Boork i stor intervju. Han bor i ett kedjehus i Sorunda, han är 35 år.

Reportage: Gösta Asker är en framgångsrik ryttare. Nu intervjuas och fotograferas han tillsammans med sin norskfödda fru Cecile Asker.

Reportage: Gösta Winbergh är helt okänd i Sverige. Men utomlands är han en enorm stjärna på operascenerna. Nu intervjuas han.

Reportage: Joakim Santesson skakade om hela sjukvårds-Sverige med sin nya akutmottagning i Stockholm, City-Akut. Han är en mycket ovanlig läkare och hans mamma Mai Santesson var chefredaktör för Damernas Värld. Han är gift med fransyskan Marie-José Palmari och vi ser dem på bild. De bor i en villa i Näsby Park i Täby. Han väger 74 kilo, skriver tidningen.

Reportage: Karin Lundholm är 76 år. Ett tag var hon trött och deprimerad, och till råga på allt tappade hon håret! Men så en dag provade hon naturmedlet Longovital. Nu är hon pigg och fräsch igen! Tidningen intervjuar Karin Lundholm samt uppfinnaren bakom Longovital: Fleming Nörgård.

Reportage: Ulf Svedjeland är fotograf och han kommer från Trollhättan. Nu berättar han om när hans ena öga exploderade!

Reportage: Från Oskarshamn kommer Magda Karlsson. Nu berättar hon om sina många år som missionsläkare i Indien.

Reportage: Harry Arvenäs är kapten på en båt i Stockholms skärgård. Nu berättar han om sin tillvaro.

Reportage: Stor idolbild på Niclas Wahlgren, känd från filmen G.

Samt: Relationer, mode, mat.


Se mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektsnr 598012988

Visningar 492

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Året runt 13 1984 Matilda Ernkrans, Lars Söderdahl, Carola, Joakim Santesson

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?