Beskrivning

Veckotidningen Året runt från 1986.

Reportage: Skådespelaren Thommy Berggren i stor intervju. Han har haft många vilda år bakom sig och nu pratar han om den där vilda blicken han har, den som får kvinnor på fall!

Reportage: Författaren Margit Sandemo intervjuas. Hon har gjort succé med "Sagan om isfolket". Tidningen träffar henne i Valdresdalen, 25 mil nordväst om Oslo. Det var här hon mötte sin man Asbjörn för 41 år sedan. En väldigt stilig man med långt mörkt hår, säger hon.

Reportage: Sickan Carlsson intervjuas och hon visar gamla bilder från barndomen.

Reportage: Tidningen åker hem till Elisabeth Söderström, den eviga primadonnan!

Reportage: Marianne Wiskum var en vanlig skolflicka på 15 år när hon plötsligt blev gravid. Hon berättade för mamma Margareta Wiskum och hon fick en chock. Pappan kom från Tunisien och han heter Nasser Ben-Jemaa. "Man hade ju hört så mycket om araber. Ve och fasa!", tänkte mamma Marianne Wiskum. Nasser är muslim, något som mamman tyckte var jobbigt först. Nu har dock alla fördomar kommit på skam! Han var inte så eldfängd som hon trodde. Paret är lyckligt och nu har de fått barn. Hela familjen är på bild: Barnen heter Sara Ben-Jemaa, Sammi Ben-Jemaa, Josef Ben-Jemaa. Ett av barnen har punkfrisyr med vertikal tuppkam. Nasser Ben-Jemaa, 29 kommer från överklassen i Tunisien. Hans släkt har ett mycket gott anseende i affärskretsar. Familjen Ben-Jemaa bor i Luleå.

Reportage: Sångerskan Monica Törnell intervjuas. På bild ser vi hennes barn: Mattias och Tobias. Hon bor i Söderhamn och hon har hunnit fylla 31 år.

Reportage: Bill Lindquist är illustratör. Han gör roliga gratulationskort. Nu intervjuas han.

Reportage: Krister Stendahl är en biskop som går egna vägar. Gud bryr sig för mycket om otrohet, tycker han. Nu intervjuas han av Kjell Dabrowski.

Reportage: Docent Ulf Lekholm opererar in titanskruvar i tänder. Nu intervjuas han i tidningen.

Reportage: Sven Börje Gaborn är clown. Han är excentrisk. Nu intervjuas han framför sin flygel.

Reportage: Johanna Persson var en klok gumma i Månkarbo. Hon hade speciella gåvor. Nu berättas historien om den fascinerande Johanna Persson i Månkarbo. Hon förtrollade till sist hela Sverige!

Samt: Relationer, mode, mat.


Se mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektsnr 606464973

Visningar 302

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Året runt 12 1986 Margit Sandemo, Monica Törnell, Ben-Jemaa, Wiskum

Pris

119 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?