Beskrivning

Veckotidningen Året runt från 1968.

Reportage: Carl Fredrik Andersson är 80 år och han bor i Vetlanda. Han läste en kontaktannons i Vetlanda-Posten och sedan träffade han Alma, 79. Fredrik Andersson är pingstvän och nu har de gift sig! Även om man blir gammal kan man bli kär!

Reportage: Friedrich Jürgenson bor i Nysund utanför Degerfors. Han har intresserat sig för fallet Rigmor Andersson. Rigmor Andersson var bara 16 år när hon plötsligt försvann. Elva dagar senare hittades hon strypt i en skogsdunge. Nu har Friedrich Jürgenson tagit hand om några rullband som är kusliga. När han lyssnar på banden hör han röster från de döda!
Reportage: Björn Carlsson är 26 år. Han har gjort en otrolig resa i bil, från Tvååker i Halland till Calcutta i Indien och tillbaka. Nu berättar han om den strapatsrika resan. Bild på en bergsby i Afghanistan. Bild från bergen i Turkiet. Björn Carlsson är en riktig äventyrare som tillvardags jobbar som verkmästare på en mekanisk verkstad i Tvååker.

Reportage: Hellis Sylwan är barnpsykolog. Nu intervjuas han av Barbro Hultman om vad sjuka barn behöver. Hellis Sylwan vet mycket om hur barn på sjukhus har det.?

Artikel: Inge Ejderstedt är en fenomenal fotbollsspelare i Östers IF. Han är 21 år och nu intervjuas han.

Reportage: Pia Degermark och hennes romansrykten med vår kronprins, Carl Gustaf vill aldrig ta slut. Året Runt kan nu publicera en bild på Pia Degermark i armkrok med prinsen, i samband med hennes studentskiva. "Jag är som förhäxad av hennes närvaro", ska prinsen ha sagt, enligt tyska tidningar.

Artikel: Legoland är invigt. Det är ett nytt lekland för barn i Danmark och det ligger i Billund.

Serie: Kalle Anka av Walt Disney.

Serie: Kronblom.

Samt: Relationer, mode, mat.


Se mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektsnr 588448037

Visningar 186

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Året runt 27 1968 Vetlanda, Tvååker, Hellis Sylwan, Inge Ejderstedt

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?