Beskrivning

Veckotidningen Året runt från 1972.

Reportage: Den omåttligt populära orkestern Bröderna Lindqvist intervjuas. På bild ser vi medlemmarna_ Örjan Lindqvist, Åke Lindqvist och Olle Sparrman. På en annan bild ser vi också "Brudarna Lindqvist". Det handlar om fruarna till bröderna. Fruarna på bild heter Ester Sparrman, Henny Lindqvist, Christina Lindqvist samt Gudrun Lindqvist, maka till Folke Lindqvist.

Reportage: Inger Berggren har haft missfall, gått igenom tre skilsmässor och överansträngt sig. Hon har gått igenom oerhört mycket under sitt artistliv. Men nu kan det vara slut på de svåra åren. "Jag har bestämt mig för att aldrig deppa mer", säger hon i denna intervju. Inger Berggren har en ny man i sitt liv. Han heter Vilgot Svendsen, han är 23 år och han kommer från Kongsvinger i Norge. Han jobbar på IBM. Själv är Inger Berggren 38 år. Det är inget fel med att skaffa sig en yngre karl, säger Inger Berggren. Bild på Inger Berggren tillsammans med dottern Gunilla Berggren och fästmannen Vilgot Svendsen.

Artikel: Skådespelaren Thommy Berggren och Prinsessan Christina umgås allt flitigare tillsammans. Det var Harry Schein som sammanförde dem en gång i tiden och då sa Thommy till Prinsessan Christina: "Du är sötast här i kväll!". Tidningen publicerar en bild på Prinsessan Christina och Thommy Berggren tillsammans.

Samt: Relationer, mode, mat.


Se mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektsnr 612460700

Visningar 194

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Året runt 8 1972 Bröderna Lindqvist, Inger Berggren, Ester Sparrman,

Pris

109 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?