Beskrivning

Svensk damtidning från 1961.

Reportage: Per-Erik Hasslert är 14 år och han bor i Strängnäs. Tidigare bodde han i Stockholm. Sedan fyra år tillbaka samlar han på autografer av idrottsstjärnor. Det är hans hobby. Nu ser vi honom på bild i tidningen och han berättar om sina autografer!

Reportage: Friherre Knut Sparre och hans fru Sonia Sparre bor på Kårebo gård utanför Söderköping. Deras dotter heter Gunilla Sparre och hon är 11 år. Hela familjen är på bild. Gården ligger söder om Slätbaken och den hörde tidigare till Engelholms fideikommiss. Här finns en lång och fin strandtomt. Tidigare jobbade Knut Sparre som dispaschör i Stockholm men nu har han bytt storstadens jäkt till lugnet utanför Söderköping! Så ser det ut i Kårebo gård!

Reportage: Robert Sjöberg är konstnär och han bor högst uppe i huset Klevgränd 1 vid Slussen i Stockholm. Han är en bohem som håller till i en tvårummare med hänförande utsikt över Stockholm. Bild på Robert Sjöberg på hans privata terrass, en av de största i huvudstaden! Robert Sjöberg är född och uppvuxen i Grisslehamn men nu kallar han centrala Stockholm för sitt hem.

Reportage: Svensk damtidning har besökt Barnens Ö. Nu publicerar man ett reportage från barnkolonin där. På bild ser vi bl a magister Lennart Werner.

Reportage: Schejken av Kuwait, prins Abdullah al Jaber al Sabah har besökt Stockholm och han hade många svenska flickor kring sig. Schejken var här för att studera svensk undervisning. Han bodde i den finaste sviten på Grand Hotel och beställde in sex liter mjölk.

Reportage: Ria Wägner kallas för Sveriges husmor nummer ett. Nu intervjuas hon.

Reportage: Sven A. Hansson är ny direktör för Svenska Slöjdföreningen. Tidningen åker hem till honom och fotograferar hela familjen. Hustrun heter Birgitta Hansson och sonen Jon Hansson. De har fyllt sitt hem med fantastisk konst.

Samt: Mode, relationer, hus och hem.

Se även mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Objektsnr 585287042

Visningar 166

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Svensk dam 35 1961 Per-Erik Hasslert, Barnens Ö, Knut Sparre, Robert Sjöberg

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?