Beskrivning

Svensk damtidning från 1961.

Omslaget: Kronprins Carl Gustaf, 15 år.

Annons: Fiat 600.

Reportage: Kronprins Carl Gustaf har hunnit fylla 15 år. Vad rör sig egentligen i tronarvingens huvud? Med hjälp av bl a färgbilder på tonåriga prinsen i olika situationer beskriver Svensk damtidning kronprinsens intressen och ambitioner i livet. En dag ska han bli kung!

Reportage: FN:s generalsekreterare Dag Hammarskjöld porträtteras av Jan Kuylenstierna.

Reportage: Svensk damtidning har besökt stadsdelen Gamla stan i Stockholm och tagit bilder där. Det är smutsigt i Gamla stan och det finns stora saneringsproblem här. Frontfiguren i Hembygdsföreningen Gamla Stan, Vera Siöcrona flanerar runt och berättar om sina intryck.

Reportage: Tidningen har rest till Helsingfors och besökt Södra hamnen där. Man besöker olika konstinstitutioner för att skaffa sig ett grepp om vad modern finsk form innebär. På bild: keramikern Ulla Procopé från Finland.

Reportage: Birgit Rodhe är rektor för Malmö kommunala flickskola. Nu blir hon fotograferad och intervjuad av Svensk Damtidning. Det finns ett förslag om att flickskolor ska avskaffas. Det gillar inte Birgit Rodhe.

Reportage: Alla kvinnor vill ha ett fräscht ansikte! Skönhetsexperten Sonia Blumenthal lär ut hur du som kvinna ska göra för att få fram lystern i ditt ansikte!

Samt: Mode, relationer, hus och hem.

Se även mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Objektsnr 585624508

Visningar 306

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Svensk dam 18 1961 Dag Hammarskjöld, Carl Gustaf, Gamla stan, Birgit Rodhe

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?