Beskrivning

Svensk damtidning från 1961.

Reportage: Tidningen hälsar på hemma hos Gösta Knutsson, mannen bakom Pelle Svanslös. Gösta Knutsson bor i ett vitt hus i en idyllisk del av Uppsala. Vi får träffa hans fru, Erna Knutsson som är mycket charmant!

Reportage: Elisabet Dillner är före detta rektor för Uppsala sjuksköterskehems sjuksköterskeskola. Elisabet Dillner har blivit vår första sjuksköterska i Sverige med en hedersdoktorstitel! Nu intervjuas hon.

Reportage: Tidningen har besökt Segersjö Herrgård i Närke, utanför Örebro. Här bor Richard Montgomery-Cederhielm och hans familj. Alla är på bild. Sönerna heter Robert Montgomery-Cederhielm och Patrik Montgomery-Cederhielm .Nu får vi kliva in i herrgården och se hur den ser ut!

Bildextra: Det har varit bal på Uppsala slott, och tidningen var där. På bild ser vi: direktör Fredrik Lettström, Walter Pettersson, och doktor Börje Brilioth.
Greve Ulph Hamilton var också där liksom friherrinnan Laila von Gussich. Stadsfiskal Werner Ryhninger fångades också på bild. Det var de kungliga klubbarna som dansade på Uppsala slott, d v s KAK, KMK, KSAK och KSSS.

Samt: Mode, relationer, hus och hem.

Se även mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Objektsnr 585772965

Visningar 377

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Svensk dam 25 1961 Gösta Knutsson, Elisabet Dillner, Segersjö Herrgård

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?