Beskrivning

Saxons veckotidning från 1972.

Reportage: Sångerskan Nina Lizell är kär. Hon har träffat Thor Baldursson som är organist i Bruno Glenmarks orkester. Nu ska de förlova sig och de ger en intervju med Saxons om hur de träffades och varför de är kära. Thor Baldursson kommer från Island.

Reportage: Sonja Andersson och Kajsa Alexandersson har startat företaget SIA Lustgården AB. De omsätter många miljoner varje år genom att skapa dekorativa saker för hemmet. De håller till i Landskrona.Tidningen träffar dem där och frågar dem hur det egentligen gick till när de blev så framgångsrika.

Reportage: Hur är en mataffär uppbyggd egentligen? Saxons förklarar varför mjölken alltid står längst in i butiken och varför godiset finns på lagom höjd för barn. Skiss över hur ett snabbköp är upplagt.

Reportage: Hunden Caesar hittades i ett kallt och dragigt skjul i Tumba. Hans kondition var mycket dålig. Nu har han tagits hand om Margit von Corswandt och Olga Stråhle i Bottnaryd. Kvinnorna berättar om hur de tog hand om hunden. De offrar allt för sina hundar. Men nu är pengarna slut.

Reportage: Radioamatören Nils Olsson i Jonstorp råkade få in en brasiliansk station på sin mottagare. Nu har han blivit kär i brasilianskan Luzia Donato. Snart gifter sig Nils Olsson med Luzia Donato och han flyttar till Brasilien. Han flög via Monrovia och vidare till Rio de Janeiro.

Reportage: Situationen är svår i Nordirland. Inte nog med att det råder inbördeskrig där. Det är fattigt också. Tidningen hälsar på hos några familjer som har det mycket svårt i Nordirland.
Se även mina andra tidningar till salu!

Jag samfraktar!

Objektsnr 588106243

Visningar 242

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Saxons 38 1972 Nina Lizell, Olga Stråhle, Margit von Corswandt

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?