Beskrivning

Veckotidningen Saxons från 1974.

Reportage: Harald Wollstad från Habo utanför Jönköping blev bara 46 år. Han avled i cancer. Nu intervjuar Saxons hustrun Sara Wollstad om sorgen och kärleken.Deras döttrar heter Solveig Wollstad och Eva Wollstad.

Reportage: Saxons träffar Börje Nordlund och hans familj, hustrun Britt-Marie Nordlund samt barnen Madelene Nordlund och Ingemar Nordlund. De bor i ett radhus på fem rum och kök i Rönninge tre mil söder om Stockholm. Från balkongen har de en vidunderlig utsikt. Tillsammans går de igenom familjens ekonomi.

Reportage: Åse Forsberg är köksbiträde i Växjö. Hon är gift med Evan Forsberg, billackerare. Tillsammans har de barnen Charlotta Forsberg och Daniel Forsberg. Nu är Åse Forsberg arg på Wåge Oskarsson, läkare vid infektionskliniken i Växjö. Hon anklagar Wåge Oskarsson för slarv. Wåge Oskarsson å sin sida konstaterar att han har följt medicinsk praxis.

Reportage: Lisa Skott och Ragnar Skott träffades redan 1939 men det skulle dröja 26 år innan de blev ett par. De bor i en tvårummare i Kisa.

Reportage: Anthea von Thell är en vanlig hemmafru och mamma till fyra. Nu har hon startat ett fackförbund för Sveriges kvinnor. Hon bor i Enköping och nu intervjuas hon. Hon är gift med Reinhold von Thell.

Reportage: I Håknabo söder om Kalmar bor paret Johansson. De har en höna som värper gröna ägg!

Artikel: James Wuod-Maggero är 40 år och president i Kenya-Sweden Friendship Association. Han bor i Sollentuna. Nu berättar han om när han bodde i Hämeenlinna i Finland i en kyrkby som heter Hauko. Finländarna stirrade på honom på grund av hans mörka hudfärg. De hade aldrig sett en färgad person förut så de frågade honom om han inte tvättade sig.

Artikel: Kristina Storhag är hemmafru från Västerås. Nu berättar hon om vad som hände när hon hyrde en stuga i Skattungbyn i Dalarna.

Artikel: Herbert Öhman är försäljningschef i Sundsvall. Nu berättar han om en dråplig sak som hände under barndomen på Frösön.

Artikel: Gudrun Wiklund är stationsmästare i Lotorp utanför Finspång. Nu berättar hon om vad som hände när hon arbetade som husmor på sjömanskyrkan i Antwerpen.

Samt: Mode, relationer, kändisar.

Titta gärna på mina andra tidningar till salu. Jag samfraktar!

Objektsnr 602788491

Visningar 214

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Saxons 15 1974 Harald Wollstad, Ragnar Skott, Agnetha von Thell

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?