Beskrivning

Veckotidningen Saxons från 1985.

Reportage: Britta Armstrong bor i Uppsala tillsammans med sin stilige amerikanske make Richard Armstrong från San Diego. Den sistnämnde fotograferas endast iförd höftskynke eftersom han ska spela Tarzan på film! På bild ser vi även deras gemensamma barn David Armstrong och Faye Armstrong. De träffades på Sveriges Lantbruksuniversitet, SLU.

Reportage: Ove Carlenskog var sjuk och trodde att han skulle behöva ha en påse på magen. Men så träffade han biträdande överläkare Lars Liljeqvist på Huddinge sjukhus. Nu är han botad med hjälp av en sensationell metod! Tidningen intervjuar Ove Carlenskog tillsammans med Lars Liljeqvist.

Reportage: Lilla Anna Jonsson skulle resa med flyg från Kalmar till Arlanda. Men så blev den lilla flickan plötslig sjuk på flygplanet. Då ingrep flygvärdinnan Lillemor Allan och räddade livet på flickan. Nu intervjuas de om det dramatiska händelseförloppet.

Reportage: Hasse Andersson, "Kvinnaböske" kallad, tycker om wienerbröd. Men nu ska han få en hälsosammare livsstil. På bild ser vi Hasse Andersson och hans hustru. Dietexperten Christina Lindvall hjälper Hasse Andersson att gå ned i vikt!

Reportage: Peter Paul Heinemann är välkänd röst i radio. Han är doktor och kallas för "Radiodoktorn". Nu intervjuas han om knark. Han bor i en vit mexitegelvilla i ett rart villaområde i Örebro. Plötsligt en dag fick han en chock! Ett av hans barn hade börjat med knark!

Reportage: Sonny Walentin från Fjäl utanför Östersund var en vanlig kille. Men så plötsligt upptäckte han att han kunde sjunga. Efter att ha knegat på med vanliga jobb är Sonny Walentin nu redo att bli en stjärna. Askungesagan berättas i Saxons. På bild ser vi familjen: Fru Ulla Walentin och sonen Daniel Walentin.

Reportage: Dagny Danielsen har besökt en skönhetssalong. Hon är 64 år och nu har hon blivit en helt ny kvinna! Saxons har före- och efterbilderna. Hennes son heter Trond Danielsen. Dagny Danielsen kommer från Mölndal men hon är uppvuxen i Skåne.

Samt: Mode, relationer, kändisar.

Titta gärna på mina andra tidningar till salu. Jag samfraktar!

Objektsnr 598113375

Visningar 174

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Saxons 3 1985 Britta Armstrong, Ove Carlenskog, Sonny Walentin, Lillemor Allan

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?