Beskrivning

Veckotidningen Saxons från 1986.

Reportage: Folkkära bröderna i Herreys har flyttat till Köpenhamn. Där delar de och frun till Per Herrey, Eva-Linda Herrey på en vacker sexrummare, mitt i centrum. Saxons hälsar på. Orsaken till att bröderna Herrey flyttade till Danmark var att de var förbannade på Skattemyndigheten som krävde en massa pengar i skatt från dem. Per Herrey och hans Eva-Lind Herrey avslöjar att de snart ska bli föräldrar! Då kommer flyttlasset att gå till Hollywood där de har köpt en bostad. Men än så länge delar de alltså denna våning i Köpenhamn och tidningen visar hur de har det där.

Reportage: Gruppen Di Sma Undar Jårdi från Gotland gör succé just nu med hitsingeln "Snabbköpskassörskan". Saxons reser till Visby för att träffa bandet där. På bild ser vi Göran Ringbom tillsammans med sin familj, barnen Ojet Ringbom, Jakob Ringbom, Josefin Ringbom och så mamma Maggis. Bandmedlemmarna presenteras. De är: Jan Bertholdsson, 33. Hasse Tholin, 33. Thomas Österdahl, 34 och så frontmannen Göran Ringbom.

Reportage: Dagny Aftén hade en svår barndom. Hon var nämligen en så kallad oäkting. Nu berättar hon om hur det var att växa upp i Sverige förr i tiden.

Reportage: Torsten Jungstedt, vass filmkrönikör i tv intervjuas.

Reportage: Ingrid Sandstedt-Ågren är naturterapeut och nybliven mamma till Andreas Sandstedt. De bor i en lägenhet vid Strömparken i Norrköping. Nu berättar Ingrid Sandstedt-Ågren att hon har blivit hjälpt av akupunktur. Bild på hela familjen: Ingvar Sandstedt, Linnea Sandstedt.

Reportage: Evy Berglund är 43 år och hon kommer från Stockholm. Hon kände sig hängig och glåmig. Men så fick hon prova en amerikansk succémetod! Nu har hon blivit ung på nytt. Hon är överlycklig. Före- och efterbilder.

Reportage: Ann Persson från Malmö reste iväg ensam till Nepal på sin drömresa. Hon tänkte vara borta i tre månader. Men hon kom hem igen först efter två och ett halvt år. Nu berättar Ann om äventyret.

Samt: Mode, relationer, kändisar.

Titta gärna på mina andra tidningar till salu. Jag samfraktar!

Objektsnr 599260120

Visningar 260

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Saxons 4 1986 Herreys, Di Sma Undar Jårdi, Dagny Aftén, Ingrid Sandstedt-Ågren

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?